2018 február - 8 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


Haszprus

CoreConsult

©   Haszprus   |   coreconsult life android angular design javascript mysql nightwatch nodejs olivér oracle php play python scala typescript ceo react fejlesztés meló
Haszprus

Bottom-up piaci szabályozás

©   Haszprus   |   life seo

Napi okosság a Vacókia blogról, ahol egyébként egy lakásfelújítás (hello seo) követhető milliméter pontosan végig.

"Ha azt tapasztaljuk, hogy bunkó egy eladó, akkor fogjuk magunkat, és távozunk a boltból. Így egyrészt jobb lesz a hangulat az otthonunkban, mert csak olyan tárgyat viszünk be a lakásba, ami pozitív élményeket juttat eszünkbe, másrészt nem támogatjuk a kritikán aluli szereplők helyzetét a versenyszférában. "

Word.

Haszprus

Élesztő Kuplung Coro 2018-02-10

©   Haszprus   |   barátok buli coro coronita éjjel élesztő mcd rio sör 12e mozi élelmezés film

Levi Gábor Gábor Adri Ági Bianka Eszter Endre Márk -> Élesztő -> 22-kor lelépek, nem iszok, tegnap is itt voltam -> kóla stari szilva (3,3%) (eddig terveztem a programot) -> Éjjel 1, menjetek nyugodtan a kuplungba én meg lépek haza -> Fél órával később a Kuplungban max 3 percre beugrok, nem az én stílusom -> Zsoldos Daniba véletlen belefutottam, hatalmas királyság, fél órát eldiskuráltunk -> dreher vodkaszóda jäger -> zár a hely, 5 óra, megnézzük telón van-e coronita -> naná hogy van -> taxi-> Rio Coronita sör (már nem tudjuk milyen) vodkaszóda jäger -> mcd mélyfilozofálás az élet nagy dolgairól -> reggel 10-re hazaérés

Hát röviden ennyi volt az este, btw kibaszott jó volt, köszi mindenkinek

Haszprus

Ha akartok egy full addiktív játékot

©   Haszprus   |   life

Akkor javaslom a Realm Defense-t. Én legalábbis teljesen ráfüggtem, hozzáteszem komoly pénzeket bele kell tenni ha fullban akarod nyomni, micro-paymentes a játék, csak annyira nem nevezném micronak a szükséges paymenteket. De azért jól elvagyok vele, és ilyen már nagyon rég történt bármilyen játékkal, igaz nem is nagyon szoktam kipróbálni semmit konkrétan.

Haszprus

Ez itt már majdnem az

©   Haszprus   |   life

Megyek 10-re valami bloggertalálkozóra, úgyhogy kell valami friss kontent. Ez itt pont az. Na jó, lehet, hogy majd beszámolok.

17:39 na vajon sikerült-e leparkolni 50 perc alatt a kálvinnál?

A helyes megfejtés: NEM.