adok kapok - 9 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2004
-
-
-
-
-
-
-
-
Haszprus

Kiszállok az AK-ból

©   Haszprus   |   bme fejlesztés történelem adok kapok
Kiszállok az általam indított Adok-kapok projectből, és SzaMa-nak adom. Tegyen vele amit akar, ha van kedve.

A döntés mögött talán elsődlegesen tanulási okok húzódnak meg. Nem fejleszthetek ennyi mindent suli mellett.

Update 21:05: az archívum kedvéért pár screenshot…

Update 21:05: pár napja a kereszt site frissítését is befagyasztottam, igaz, azt csak a vizsgaidőszak végéig.

Haszprus

A fejlesztés, mint életforma

©   Haszprus   |   fejlesztés life adok kapok haszprus power energiablog történelem idézet

IRCQuote fight! In the ring:

(Privacy power)vazz, mennyit töltesz webfejlesztéssel?!
Haszprus
kibaszott sokat
(Privacy power)meglátszik
Haszprus
amikor az ak-t csináltam, akkor úgy éreztem, hogy baszki kurvára beszoptam ezt most, mert semmire se érek rá tőle... túl sok site..
(Privacy power)az ak miatt? esetleg a többi 100
Haszprus
az ak volt az utolsó csepp, úgymond
Haszprus

AK - OMIKK összeköttetés

©   Haszprus   |   bme fejlesztés történelem adok kapok
AK changeblog:
23:11 2004.10.19. (SzaMa & Haszprus)

Hamarosan összekötjük az Adok-kapok oldalt az OMIKK (országos műszaki információs központ és könyvtár) adatbázisával, így lehetőség nyílik a könyvek felvitelére ISBN vagy jegyzetszám alapján. Egyszerre több hirdetés feladását is nagyban meg fogja könnyíteni az új cucc. Überzsíros JavaScript & PHP by SzaMa. Megjegyzendő, hogy a cucc bugzik Firefox 1.0 alatt ha 3 hirdetésnél többet ad fel egyetlen lépésben az ember, azonban Mozilla 1.8-ban nem. Ez egy Firefox bug, reméljük, hogy mielőbb javítják.

Haszprus

Ne legyen több könyves levél a listákon!

©   Haszprus   |   bme fejlesztés történelem adok kapok

Tegnap este a bme info2003, vill2003 & duma2003 adminjai megírták a levlistára (azaz kb. 1000 embernek), hogy mostantól az AK oldalt tessék használni.

Sziasztok!

Tiszteletteljes kérés mindenkihez!

1.) Ne legyen több könyves levél a listákon! -> Használjátok az ak.haszprus.hu-t! Ezentúl ez a hivatalos könyvpiac. Az egységesítés a többi listával már folyamatban van.

[…]

Power.

Haszprus

Egy jó BME-s nap

©   Haszprus   |   barátok bme adok kapok

A mai nap jó nap volt.

Eddig problémám volt az egyetemen, hogy túl kevés embert ismerek, vagy ha nem is olyan keveset, de mégis ritkán találkozom velük. De idén egész sok emberrel futok össze, vagy ismerkedek meg.

PT-n nem volt semmi különös, picit késve érkeztem - talán csak a legelső PT-n voltam ott időben -, és szokásomhoz híven az egyik jobb szélső ülésen foglaltam helyet az IB028-ban.

I épület után következett az R4N, ahol az szglab3-mat tartják. Itt Orcával (aka rudy) váltottam pár szót az aulában, majd laboron a túlterhelés miatt egy géphez két ember jut. Szerencsére nem valami gyíkarc foglalt mellettem helyet, így nem kellett rohadtul kellemetlenül érezzem magam egész órán. Mellesleg az óra kiváló volt, a gyakvezérnek érthető a beszéde, stb, és készültem is, meg lájtos is volt az első ZH. Vagy majd meglátjuk, nemtom (mármint hogy a csoportnak átlagban véve lájtos volt-e ez a kisZH). A csávó az előző héten is tartott labort, másik csoportnak, azok közül 16 embernek lett jó a kisZH-ja, 11-nek nem (háromértékű a dolog: jó = +0,5, nem jó = 0, nem jelent meg = -0,5 - ezek pontszámok, melyek majd a nagyZH-ba számítanak bele).

Labor után beugrottam diákigazolványt érvényesíteni, ahova olyan gyorsan behívtak sorszámhúzás után, hogy rohannom kellett az ügyintézőhöz. A KTH-ban egyúttal elintéztem az iskolalátogatási igazolást is.

KTH után a K épület felé vettem az irányt, és találkoztam Sanyival, aki 5-8. osztályban volt osztálytársam, és anno készített nekem egy teljes perl alapú news.hu-t. Na jó, nem teljeset, mert 99%-nál megunta és nem lett az egészből semmi Megtudtam, mi a helyzet a régi osztálytársaimmal, és jövőre meg vagyok invitálva ismét a nyári partikra (melyeket idén nyáron kihagytam egyébként, de meglátjuk, lehet hogy jövőre másként lesz, tényleg nemtom még)

A kis dumálgatás eredményeként ofkorsz késve értem Analízisre is (arról is 80%-ban elkések), ahol most már elég sok ismerős arccal van benépesítve a terem, ofkorsz mainframe mellett foglaltam helyet. Megállapítottuk, hogy az Analízis gusztustalan.

Analízis után mainframe-mel és Tamással vettem az irányt a Goldmann-téri 4-6-os megállóhoz, ahol belebotlottunk SzaMa-ba, aki vázolta, hogy

egész nap téged kerestelek
szóval kib#szottul fontos ember lettem. Meg akar pályázni az Adok-kapok site-tal egy (vagy több) ösztöndíjat, és el akarja költöztetni egy sch-es szerverre. Én ez utóbbinak egyáltalán nem örvendek, előbbi pedig kb. hidegenhagy. Nem titok, hogy mindenféle site-ot életem során két okból kreáltam

  1. fun
  2. ismertség

Namost ez utóbbi mértéke garantáltan csökken azzal, ha az Adok-kapok nem a www.haszprus.hu-n kerül elhelyezésre.

A találkozások sora azonban nem ért véget, mert a SCH környékén belebotlottam VDavid-ba, aki éppen valami össznépi fürdőzést rendezett közterületen, egy platós kocsi tetején, egy felfújható gumimedencében

Egyik olvasónk szerint

gondolom Schönherz Qpa van, óccsó játék hülyegyerekeknek

Végül ugyanitt összefutottam Anettel is, aki az info2003-admin-mivoltával az AK project egyik alaptámogatója

Update 16:50: a blogomon pedig minden eddiginél több user regisztrálja magát adott időmennyiség alatt, which is good.

Haszprus

Olvasói levelek 2004.09.30.

©   Haszprus   |   fejlesztés adok kapok olvasói levelek
Kedden regéltem nektek arról a könyvhirdető oldalról, amit készítettem, minekután idegesített, hogy a levelezőlistáinkon mentek ezek a spamek.
"Szerintem baromi jó ötlet ez a spéci hirdetőfelület, szükség lenne rá.
Te vagy az Über-Man, szóval legyen a könyvcsencselő portálod is über!"
(more quotes)

Részletek később, a projekt plant egyelőre nem teszem publikussá. Úgy néz ki, nem egyedül fogom tovább fejleszteni. Remélem. Holnap tartunk ezügyben egy kis konzultációt.

A lista-admin részéről szintén támogatásra leltem.