iwiw - 13 megfelelő bejegyzés.

Mutass mindent

Jelöld be, hogy főbb mely kategóriákat akarod olvasni, vagy ha csak egyet: kattints a nevére.


mindet
jan
feb
már
ápr
máj
jún
júl
aug
sze
okt
nov
dec
2008
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2007
-
-
-
-
-
-
-
-
2006
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2005
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
mainframe

Agyhalál

©   mainframe   |   iwiw life net szánalmas

Ezt a körlevelet most kaptam iwiw-en:

"Küldd el ezt az üzenetet 15 embernek a következő 143 percben, utána nyomd meg az F6-ot, és annak a neve jelenik meg aki igazán szeret!!!!!!!!!! Hihetetlen, de igaz!!!!!!!!"

Tessék velem sírni.

Haszprus

iWIW pro & kontra MLM :)

©   Haszprus   |   iwiw life mlm szánalmas

Kaptam egy üzenetet wiwen, havi x (sok) Ft kereseti lehetőség, mindez azért mert szimpi vagyok, ha érdekel, találkozzunk, beszéljük meg. Elég gyanús volt a levél, de azért nem teljesen triviálisan… Megnéztem az illetővel közös ismerőseimet, találtam is egyet szerencsére. Nem voltam rest, fel is tettem neki a kérdések kérdését.

Szia *!
Nem tudod, ez a * * ismerősöd (wiwen) valami MLM-es arc?
Köszi

Szia Haszprus!
AZ, ForeverLiving termékeket árul, sztem hajtsd el a fenébe, én is ezt tettem.

MLM forever Kit lehet ebbe még 2008-ban beszervezni?

Haszprus

Retard Nation

©   Haszprus   |   hwsw iwiw szánalmas

Igen, azért lett egyszercsak user id-je (l_uid), mert regisztrálta magát. Miután a guglival eljutott a blogra a myvip regisztráció keresőszavakkal. Rengeteg ilyen van.

Mindeközben az általa talált oldalon (ahol ő regisztrálta magát) a következő üzenet olvasható:

Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se. Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez.

Végül pedig:

Doctor: Don't worry scrot. There are plenty of 'tards out there living really kick ass lives. My first wife was 'tarded. She's a pilot now.
(Idiocracy)
Haszprus

iWIW biztonsági fejlesztések / auto login

©   Haszprus   |   fejlesztés hwsw iwiw
Május 16-tól számos, a rendszer biztonságát javító fejlesztést aktiválni fogunk.
1. megszűnik az automatikus bejelentkezés funkció
[...]

A legközelebbi biztonsági fejlesztés keretein belül meg az egész iwiw megszűnik gondolom.

De most ez mér jó baszki, aki nyilvánosan hozzáférhető számítógépen becsekkolja az automatikus bejelentkezést, az haljon meg, a többieknek viszont rém kellemetlen. Komolyan ez a legnagyobb rémálom amit el tudok képzelni, hogy egy oldalon állandóan be kell jelentkezni.

Update 13:36: megoldás a problémára: adriankoooo iwiw autologin scriptje (seo: iwiw automatikus bejelentkezés, iwiw auto login, iwiw autologin greasemonkey script)

Tamás

iWiW privacy para

©   Tamás   |   hwsw iwiw

Azt hiszem, az iWiW nem törli az üzeneteket a szerveréről még azután sem, hogy én explicite töröltem az inboxomból, a levél küldője pedig a saját outboxából. Ez úgy derült ki, hogy ma kaptam két értesítő üzenetet is az iWiW-től, hogy új levelem jött. Eleve a link gyanús volt, mert iwiw.co.uk volt írva, ilyen linkeket pedig akkor küld a rendszer, ha az ember valamely angliai városba van bejelentve az iWiW szerint, én meg ugye onnan már hazajöttem tavaly nyáron. Az igazi vicc azonban az, hogy a levélben küldött linkre való kattintással simán bejött egy olyan üzenet tartalma, amit már elvileg hónapokkal ezelőtt töröltem a postaládámból (és mellesleg még tényleg Angliában tartózkodtam, amikor az üzenetet kaptam)! Az adatkezelési szabályzat és a felhasználási feltételek ránézésre sehol nem említik, hogy az oldal üzemeltetői rögzítik és határozatlan ideig őrzik az üzeneteket.

Azt hiszem, komolyan érik, hogy törlöm a regisztrációmat a francba innen (is), függetlenül attól, hogy nem írtam soha olyat privát üzenetben, amit ne vállalnék el nyilvánosan.

Haszprus

Myvip redesign + iq

©   Haszprus   |   hwsw iwiw

Most nekem is kell írnom erről a fosszar oldalról egy kicsit megint, a SEO miatt, mert visszaestem nemzetközi negyedik helyre a guglin a myvip szóra (harmadikról). (Mefi beelőzött ) A lényeg hogy van új designja. Többet nem is igazán akarok erre a témára pazarolni, bocsika.

Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se. Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez.

Ja egyébként saját olvasóimnak: a fenti hatalmas kiírás sajnos teljesen indokolható, ezek a szerencsétlenek még így is sorbanállnak meghívókért, szerencsére van pár jellegzetessége az összes meghívókérő kommentnek ami alapján már az én közreműködésem nélkül törlődnek Ja izé, nem is ez a lényeg, hanem hogy ezek a hülyék azt hiszik hogy ez az oldal az iwiw/myvip és regisztrálják magukat és látom a logban hogy keresik az ismerőseiket a blog felhasználói közt. Hihetetlen.

Szerintem valós probléma amit az Idiocracy film dolgoz fel [várólistán - a szerk], nevezetesen hogy az emberi evolúció már nem az értelmi/fizikai/túlélési skilleket részesíti előnyben, hanem a szaporodási skilleket, így 500 év múlva atomhülye lesz mindenki szerény bolygónkon.

Haszprus

Ismerlek. Ismersz?

©   Haszprus   |   hwsw iwiw net szánalmas

Az iwiw-vel szemben a myVIP-t nem veszem komolyan. Éjjel mondta WiZARD, hogy lett ismerősök száma szerinti top100-as lista az oldalon. Mondom jólvan, bekattintgatok mindenkit, nem érdekel a myVIP-s profilom. Ez volt 01:30-kor. Az első 5 percben 2-en visszaigazoltak, reggelre pedig 25-tel nőtt az ismerőseim száma.

Na ehhez szóljatok.

Update 09:42: ezen bejegyzés írása alatt még négyen visszaigazoltak

Haszprus

myVIP meghívó

©   Haszprus   |   barátok hwsw iwiw

Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez. Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se.

Útjára indult a myVIP. A site az iwiw konkurenciája óhajt lenni, hasonló elven müködik (gyüjtsél ismerősöket, hívd meg őket, stb). 4 napja nyitottak, ez alatt nem kevesebb, mint 30 ezer júzer regisztrálta be magát. Büszkén jelentem, hogy a rendszerben kétjegyü azonosítóm van
Thx 2 WiZARD

A kérdés, hogy vajon fel tud-e futni annyira, mint az iwiw, vagy meg fog rekedni néhány hardkór netezőnél akiknek jó fun két helyre is regisztrálnia magát. Én először úgy gondoltam, hogy nem tud alternatíva lenni, de 4 nap alatt 30e user azért mégiscsak valami, még ha ez feltehetően a netes keménymagból tevődik össze, akkor is.

Személy szerint pillanatnyilag nem nagyon érzek késztetést, hogy egy második helyen is kialakítsam többé-kevésbé ugyanazt a partnerlistát.

A myvip egyébként ezekben a percekben éppen döglődik, noha legjobb értesüléseim szerint elég kellemes géppark van mögötte

Update 20:22: Na a döglődés nem lesz mindig így

Haszprus

iwiw - kit ismerhetek?

©   Haszprus   |   hwsw iwiw

Az milyen, hogy a keresés alatti ~5 soros random másodszintű ismerősökből összeállított listát megnövelték 9 sorosra, majd eladják Régóta követelt Kit ismerhetek menüpont címen egy ordas fanta hirdetés, és kamu fanta júzer, kamu linkek társaságában?

Ha iwiw meghívó, vagy myvip meghívó amit keresel, akkor tudnod kell: nem küldünk egyiket se. Semmi közünk az iwiwhez vagy a myviphez.

Haszprus

Lánclevelek

©   Haszprus   |   howto hwsw iwiw

Elmondom, miben nem volt részem az utóbbi 1-2 évben az osztálylista és az iwiw nélkül. Lánclevelekben. (Úgyhogy most már az iwiwes üzenetekről se kapok email értesítést, kizárólag arról, ha valaki ismerősnek jelölt be.)

De ami mindennél jobb: arról kapok levelet (és a címzett mező alapján velem együtt az illető összes ismerőse), beidézve az eredeti lánclevelet (amit amúgy nem kaptam még meg mástól), hogy ezt ne merje senki továbbküldeni mert az illetőnek elege van a forwardolt szemétből. Némi anomáliát vélek felfedezni a dologban.

Kapcsolódó anyag: Lánclevelek küldőinek tanfolyama