Haszprus

No hát megvolt a BSZ vizsga, kitűnően ment, egó…

©   Haszprus   |   bme
No hát megvolt a BSZ vizsga, kitűnően ment, egészen odáig hogy előkerült a 19-es tétel, amiből egy szót nem tudtam, de még azt se hogy egyáltalán vettük ezt az anyagot év közben. Aszonta a csávó (sajnos nemtomki - Update 10:17: ja de mégis tom), hogy amúgy 4-5 lett volna odáig.

A tétel amit alapból húztam: 16. Amiből még kérdezett: 3, 5, 8, 18. Aztán jött a 19-es. Kurvaélet. Azt egyszer se olvastam el. Két tétel van ilyen, amit nem olvastam el (19-20). Nem volt jó taktika, úgy tűnik.

Update 10:39: ja igen, bsz-ből minden tételt és definíciót kell tudni, ez a kettes alapfeltétele, ergo jövő héten újra próbálkozom Még mindig hátra van egy érveléstechnika házi, meg a bsz, újra, ezúttal még nagyobb téttel.

Update 10:45: ha valakit érdekel, itt a tételsor.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

én előző félévben 2 tételt tudtam... kihúztam amit nagyon tudtam... belekérdezett abba amit kicsit tudtam... minek mindent tudni???

mint láthatod nálam 6 tételt is kérdezett, és ki tudja mennyit kérdezett volna ha nem szarom el a 19-esnél

A bsz tanszék kurv@ komolyan veszi magát...Jobb nem packázni velük,mert lineárisan leképeznek az x-edik dimenzióba,oszt' nézhetsz...Egyébként imho g€ci dolog volt,amit csináltak.Engem 3assal átengedtek,de 2-3 dologról sztem clearly látszott,hogy ott találom ki.Én már nem próbálom átlátni a BME működését,kevéske kis halandó vagyok én ahhoz.

és legyen ranking system.
/sorry haszprus/
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::