Felhívtam Suxelerót, elmagyarázták nekem találgatásos módszerrel, hogy miért van tartozásom. Annyi rögtön kisült, hogy aki a vonal túlvégén van, az arra számít hogy ezen az oldalon egy tökéletesen analfabéta embert talál, aki el fogja hinni az óvónéninek hogy májusra nem fizetett díjat, ha csak április 30-án és június 3-án van befizetése. No komment.

Viszont nem érdemes velük hadakozni, mert úgysem tudom bebizonyítani a számlák jelenlegi összevisszasága* miatt azt, hogy végső soron nincs tartozásom. Szerintem elbaszták és kész. De ez van, nem lehet mit tenni, kénytelen leszek fizetni.

* A számlák több okból is zavarosak, de tetézi a dolgot, hogy amikor az ADSL-t megrendeltem, akkor 512-est rendeltem és 384-est kötöttek be, ezt egyrészt megreklamáltam, díjkompenzáció, stb, viszont ennek örömére kétszer számlázták ki a bekötési díjat, etc. A lényeg hogy egy rakás mínuszos és pluszos számlát küldtek ki, aztán már a franc se igazodik el rajtuk, főleg hogy az ő egyenlegközlőjük ezeket a dolgokat nem is pontosan rögzítette.

El is rohantam gyorsan a postára, helyből kettőre is, de az egyik már 19-kor zárt, a másikat meg 20-kor az orromtól 5 centire zárta be a security. Má fizetni se hagyják az embert.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::