Haszprus

Jelentés: nem próbálkoztam meg a kontakt lencsó…

©   Haszprus   |   hwsw life
Jelentés: nem próbálkoztam meg a kontakt lencsék beillesztésével, mert az elmúlt 1 órában azon szenvedtem, hogy apám gépén belőjem a nyomtatást normálisan. Egyszerűen nem nyomtat. Hogy miért, az rejtély. Szerintem azért, mert az új nyomtatójának nagyobb a hardverigénye, mint az előzőnek, és egyszerűen nem bír belátható idő alatt nyomtatáshoz kezdeni. A telepítő ki is írta, hogy nem lesz elég a processzor a dologhoz. Amit egyébként a gépről tudni kell, hogy 300 MHz, 64 MB RAM, és notebook, ergo lassú a vinyója. Plusz, WinMe, ami annyit tesz, hogy nem tudom megnézni, hogy milyen process mennyit eszik a memóriából, prociból, stb., vagyis hogy mit is kéne kilőni ahhoz, hogy ne járjon a proci folyamatosan 90-100% környékén. Ha tudtok olyan progit ami kiír ilyen adatokat, akkor írjátok kommentbe, vagy mailemre: haszprus[qkac]freemail[pont]hu.

Igazság szerint azt a gépet kőkeményen le kéne már cserélni, csak ezt nem akarom apámnak javasolni, merhát mégiscsak krrrva drága egy új notebook. Asztali gépet javasolhatnék neki, de akkó azt meg nem tudja a telekre vonszolni ha akarja [szokta]. De még csak a rendszert se tudom újratelepíteni, hogy hátha vmi bug folytán van ez a 90%-os alap prociterhelés, mert egyszerűen nincs hova backupolni a cuccait (2,5G vinyó, no cd író, no lan, csak 56k dialup meg 1,44MB floppy köti össze a gépet a külvilággal, meg persze cd olvasó, de azzal nemtok mit kezdeni ilyen helyzetben).

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Köszönöm kedves ismeretlennek a választ, miszerint Taskinfo2003 (http://www.iarsn.com/taskinfo.html) cuccos való erre a problémára.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...