Tavasz, nyár, ősz, tél… és ismét tavasz - Haszprus überblog
Tavasz, nyár, ősz, tél… és ismét tavasz (Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring - Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom - 2003). Nem volt türelmem végig nézni. A tavaszt láttam, és még az utolsó pár percet, valamint belepörgettem hogy mi volt közben. Nézhetetlen, iszonyat unalom.

Genre: Drama

Plot Outline: The life of a Buddhist monk from when he was a child taken in by the temple to his last days as an old man.

User Comments: A Beautiful Modern Fable

User Rating: 8.2/10 (867 votes)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


Akkor kár volt le..megvennem a DVD-t.

2) maya61
Kedves Haszprus, nem a film volt unalmas, te nem voltál alkalmas a befogadására. Mit vártál egy ilyen cím után - akciófilmet? Én gyönyörűnek találtam, még megnézném. Azt hiszem elég öregnek és kiegyensúlyozottnak, nyugodtnak kell lenni egy ilyen mozihoz - feltételezem, hogy Te fiatal és "nyughatatlan" vagy. Ez nem bűn, csak állapot.

Nem baj, azert nekem is lehet velemenyem

4) Peat (nem regisztrált)
Bizony ehhez a filmhez meg kell élni már egyet 's mást! Sőt nem árt tudni a rendezőről sem. Proli gyerek, majdnem keresztény pap, aki most a buthizmust kóstolgatja. Ha gyereketek lesz remélhetőleg meg találjátok újra a filmet és megbeszélitek.

5) XYBeR
kedves peat, ha már ilyen rohadt bölcs vagy, akkor esetleg azt is tudhatnád, hogy a budhizmus (egyelőre) d-vel íródik - már ha helyesen akarod írni (gépelni)

fejeljük meg még ezt úgy hogy két d-vel, buddhizmus

7) mes (nem regisztrált)
Ez a film valoban szep alkotas....vicces ahogyan kijavitjatok egymast....ugy latom mindenki bolcs es tapasztalt...minden jot!

8) (nem regisztrált)
Az egyik legszebb film a vilagon

9) morgo (nem regisztrált)
Gyönyörű film, és 18 évesen is az, lassú és nem maradhatsz kívül, igazi mozi. Aki mélységet vár a filmtől, érzelmi és szellemi impulzust, nem szabad kihagynia!


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.