Haszprus

La Défense 2004 július

©   Haszprus   |   fotózás külföld történelem túra art franciaország coolpix
La Défense negyed, mely Párizs körül található. Ez a galéria a párizsi galéria (2004 július 27 - augusztus 1) része is lehetne, de a nagy képszám miatt különszedtem. 2004 július 30-án estefelé, és 31-én, délelőtt jártunk itt, előbbi alkalommal fakultatívan a szabadidőnkben, utóbbi pedig szervezett túra volt, bár meg kell mondjam, hogy szomorkás vagyok, mert a negyedet azért kerestük fel mindössze, hogy az Auchanban (ejtsd: o/ósán) vásároljanak a népek kaját a visszaútra, meg szuvenírsajtot, meg ilyenek. Ofkorsz mi nem oda mentünk hanem pl. felmentünk a Grande Arche-ra ('nagy ív'), ami a Défense negyed nevezetessége, a modern diadalív, és remek kilátás nyílik róla Párizs bizonyos részeire, valamint persze magára a negyedre. A Grande Arche 110 méter magas, 300 ezer tonna súlyú, stbstb, és asszem 4 panorámalift visz fel beléje.

No, a képek ömlesztve:

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 12 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Királyság, ezt gondolom!
Jók ezek az a beszámolók, a képek is fantasztikusak. Haszprus, amúgy milyen géppel fényképezel? Azt múltkor láttam, hogy valamilyen HP-vel, de pontosan melyik típusával?

Üdv.: Zoli


jah, akkor nem is olyan jók a képek...:-)))))



6) Lolo (nem regisztrált)
Hy,én most voltam tényleg"királyság"!!!
Ez nem a fényképeken múlik, a képek is jók, főleg az éjszakaiak:-)

7) D o m i n i k (nem regisztrált)
Sziasztok! Napokon belül indulok életem második hosszú párizsi útjára és ezekkel a képekkel spanolom, nyugtatgatom magam... Jók a képek és az oldal is! Lehetne webkamera hozzáférés a telhetetlenek számára, nem? Na, mind1! Egy élmény volt!!!

8) paris (nem regisztrált)
nemrég jártam párizsban,még most is a sok látnivaló hatása alatt állok.Ezért nézegetem ezeket a képeket ,tetszenek,jó,hogy van egy ilyen képböngészde.sziasztok,további jó fotózást.

9) Kinga (nem regisztrált)
Már majdnem egy éve, hogy hazajöttem Párizsból, de még mindig nagyon hiányzik. Örlök, ha ehhez hasonló oldalakat találok, kicsit nosztalgiázhatom. köszi!

10) (nem regisztrált)
Full az oldal én júli 3-tól megyek és már alig várom cya Hédi!


12) Zoli (nem regisztrált)
Fantasztikus hely Párizs, teljesen beleszerettem ebbe a csodás városba! Teljesen megfogott az ottani élet!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::