Gecijó! Találtam a CNET-en egy cikkben egy Lookout nevű ingyenes szoftvert, amit Outlook 2003-ra ráapplikálva nagyban megkönnyíti ill. meggyorsítja, sőt felokosítja a keresőszolgáltatást. Mert amit alapból az Outlook nyújt, az eléggé botrányos, lassú, stb.

A Lookout beindexeli a leveleket, és az egy dolog hogy ettől gyors lesz a keresés, de baromi hatékony is, mert megadhatunk neki konkrét keresendő kifejezést idézőjelek közt, lehet olyat hogy szerepeljen mindkét vagy akárhány szó a levélben de mindegy hogy hol, vagy hogy pl. ne szerepeljen valami szó benne, keressen a mellékletekben, keressen ilyen-olyan típusú mellékletekben, mellékletek nevében, stb.

A talált leveleket egy ranking szerint állítja sorba, melyet feltételezem a talált szó helyével is súlyoz (pl. subjectben van-e vagy a törzsben, etc), de mi magunk is megadhatjuk hogy ha a keresésünk több szóból áll, akkor valamely szó súlyosabban számítson a többinél, mondjuk négyszeres súllyal, stb.

Igazából örvendetes lenne, ha a találatokat Outlook stílusú levél-felsorolásként jelenítené meg, betekintő ablakkal, de sajnos nem

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...