Barlang horror - Haszprus überblog

Barlang horror

©   Haszprus   |   álom
Megint sikerült valami baromságot álmodnom, merthogy visszafeküdtem. Ezúttal valami hegyekbe (tipikusan nem magyarországi tájakra) mentünk, volt osztálytársaimmal, meg a barátok közt néhány szereplőjével (Egyébként nem nézek barátok köztöt, de egyik nap kétségtelenül láttam egy részt )
Onnantól emlékszem a dologra, hogy volt egy lejtős csúszós barlang, amibe be volt fektetve egy kötél amin le lehetett csúszni (bobpálya szerűen, csak nem volt bob ). A kötél mellett pedig valami villanypásztor volt, ami elvileg legalább fél méterre lett volna a kötéltől, de a gyakorlatban volt hogy összeértek, úgyhogy jól megrázott mindenkit, és félni kellett ettől. Na mindegy, szóval ezen a barlangon felmentünk valami tisztásra, ahol volt egy hegyek által körülvett tó is. A bátrabbak felmentek, aztán jól le is estek, össze voltak kötve és egymást lerántották. Valami hegycsuszamlás vagy lavina is megindult, úgyhogy a barlangon le kellett csúszni, itt felébredtem

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 7 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


1) okikoki (nem regisztrált)
Sziasztok!
Én egy barlangban vesztettem el a szüzességem a fekával.
Úgy élveztem és annyit nyögtem. Ahhhhhhhhhhahhhahahahahahahahhhhhhh. Asszthittem kidurranok,vagy felrobbanok az élvezettől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jah és lány vagyok !


és ez átment a szűrőn?! Avagy mitől lágyul el Haszprus kemény szíve...

4) Mefi
okikoki okioki: király.
mainframe Mainframe: lehet valakivel nézte, és ezért.

Úgy ítéltem meg hogy ez a komment kellően kimutat a hétköznapokból ahhoz hogy bekerüljön :Í


Haszprus Miért, Nektek nem ilyenek a hétköznapjaitok?


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.