Haszprus

Kaptár 2 - Apokalipszis

©   Haszprus   |   film
Kaptár 2 - Apokalipszis (Resident Evil Apocalypse - 2004). Az általam várva várt folytatás végre megérkezett Talán az első rész jobban tetszett, viszont ennek a vége kárpótolt, mert szerintem baromi érdekes lett Highly recommended.

Milla Jovovich, Sienna Guillory

Genre: Action / Horror / Sci-Fi / Thriller

Tagline: My name is Alice and I remember everything.

Plot Outline: After an outbreak in a top-secret facility, Umbrella ponders on covering up their mistakes by releasing the deadly Nemesis to eliminate surviving STARS members in Raccoon City.

User Rating: 5.7/10 (6,215 votes)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

zsír lehet,megnézem mindenképpen!Az 1 kicsit plagizálós volt,meg fíling-telen,de ez talán jobb lesz.

2) Dj.Cyber (nem regisztrált)
Kurva jól megcsináltátok ezt a zombis filmet

3) Killer (nem regisztrált)
Egész jól sikerült, bár a rendezéssel voltak kissebb problémák, de ettől még baromi jó lett
Nem sokára jön a harmadik rész is ÿ( RE-Afterlife ) már alíg várom

áááá, nincs meg valakinek, már meg akarom nézniii!

en nem rontom el az elmenyt, az elso kettot is moziban lattuk, este 11-es kezdessel, ugy az igazi
a pattogatott kukorica viszont nem nagyon fogyott, legalabbis az elso resznel

'szmé?
Nem volt annyira kemény. Én 1x ijedtem meg, amikor kinyitja a csávó a liftet, erre az tele van zombival, és berántják. A lézeres jeleneten meg _nagyon_ hangosan röhögtem (sztem kicsit poénnak is volt szánva), mert ezt már sokkal komolyabb felhanggal elsütötték a Kocka 1-ben.

lézeres jelenet? a kaptár 1-ről beszélsz? sztem abban jó volt.

arról. Sztem nem volt egészen komoly. Az eleje para (kicsit), amíg a kommandósok se tudják, mi az, de amint már elkezdenek elugrálni előle, na, az olyan mint egy vicc.

9) Yutani (nem regisztrált)
Tegnap este megnéztem ezt a filmet, és azt mondom, hogy tényleg jó volt. Számomra az egyik "legmegérintőbb" dolog a Nemezis Project-ből származó lény volt, és legfőképpen az, hogy "honnan" is jött ő. Szomorú.
A film tényleg jó volt, most már várom a 3. részt. Ha minden igaz, mostanában kezdték forgatni. Így viszont 2006. végére lesz kész leghamarabb szerintem, ha nem csúszik át 2007. tavaszára...

10) Anymuknyolc (nem regisztrált)
Na ha ezt viccnek tudod mondani!
Mainframe

Anymuknyolc elsősorban azért vicces, mert szerintem ez egy Kocka tribute. Csak ott nem csináltak belőle akciójelenetet. Szerintem ez a nagy igyekezetet komikussá teszi. Nem az a vicces, hogy 3 (?) ember feldarabolódik, hanem hogy így.
Egyébként megnéztem a 2.részt is, (sztem Yutani-val egyidőben /szintén Predator-fan? /) de az még kevésbé hozta ezt a zombi-vonalat, amit amúgy erősen elvárnék. Meg aki kicsit is gondolkodik, simán 5 percre előre tudja, mi fog történni. Túl sok volt az infarktus az 1 alatt? Vagy mi ez a softosítás? Nekem ez a szörny-battle sem jött be. Yutani-ben írtakhoz csak annyit, hogy kb. 3 másodperc volt kitalálni, honnan is jött a Nemesis lény. Már ha egyre gondolunk, és mindketten láttuk az 1-et.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::