Haszprus

Alien vs. Predator

©   Haszprus   |   film
Alien vs. Predator - A halál a ragadozó ellen (AVP: Alien Vs. Predator - 2004). Iszonyat zsír. Übertuti. Kötelezően megnézendő. Én magam szeretem az Alien filmeket, bár a 4 szerintem borzalmas lett, ugyanakkor a Predator az gagyi. Namost az AVP-től nem sok jót vártam, érdekelt hogy milyen lesz, de azt gondoltam, hogy biztos valami halál gagyi film. Tévedtem, nagyot. Roppant érdekes sztori, jól kivitelezve, tényleg remek effektek, stb.

Genre: Horror / Thriller / Action / Sci-Fi

Plot Outline: During an archaeological expedition in Antartica, a team of archaeologists and other scientists find themselves caught up in a battle between the two legends. Soon, the team realise that only one species can win.

User Rating: 5.3/10 (9,110 votes)


Predator és ember együtt menekül


Szépségideál


Klasszikus

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

RPG.hu-n van egz filmkiritika erről,a véleményem maximálisan (najó,85%-ban) megegyezik azzal.Maga a kritika is megér egy mosolygást...


"példának okáért, hogy az idegen királynő belebámul a kamerába, majd monológba kezd, hogy �Azt hiszem alapvető agressziónk oka az lehet, hogy orális jellegű szaporodásunkból hiányzik a melegség, és ez rányomja bélyegét utódaink nevelésére is`, vagy mondjuk egy könnyekkel küszködő ragadozót, aki közli, hogy �ez az életem, pedig annak idején sokat sírtam a Bambin."

na, itt kezdtem el fetrengeni a rohogestol

ugye megmondtam? A többi kritika is ilyen ott, olvasgass, ha ez így tetszett!

Ó istenem ilyen csodálatos mondatokra én sosem leszek képes

6) Blasius (nem regisztrált)
Szerintem fos film, de nem fogok itt kritikákat írni...
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::