Haszprus

A hihetetlen család

©   Haszprus   |   film
A hihetetlen család (The Incredibles - 2004). Eléggé vártam már rá, mert mindenhol pozitív kritikát olvastam róla: remek vígjáték stb. Ennek ellenére az első feléről nem sok jót tudok mondani, vagy legalábbis bőven alulteljesítette a várakozásaimat. Nem annyira poénos, pedig elvileg az lenne a lényege. Ellenben a főgonosz szigetét jól kidolgozták, ez tény. Ha már a kidolgozottságnál tartunk, engem zavart, hogy ennyire meseszerűek az arcok. Persze, nem lehet minden animációs filmtől elvárni, hogy Final Fantasy szintű karakterkidolgozást nyújtson, főleg hogy itt maguk a szereplők nem is hétköznapi emberek szóval kevésbé lényeges a hitelességük. Na mindegy, engem zavart eleinte a kidolgozatlanság.

No... A film második fele pedig! Hát az megarofl, überrekommendált, végre aktivizálják magukat a szuperhősök, csaknem könnyesre röhögtem magam, egészen az utolsó pillanatig hatalmas poénok voltak. Film végén ráadásként megjelenik egy újabb antiszuperhős, az Ísó, ilyen szlogennel (rofl):


Behold the Underminer!
I am always beneath you
but nothing is beneath me!

Genre: Animation / Family / Adventure / Action / Comedy / Sci-Fi

Plot Outline: A family of undercover superheroes, while trying to live the quiet suburban life, are forced into action to save the world.

User Rating: 8.3/10 (14,605 votes) top 250: #108

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::