Haszprus

Digit 2 completed

©   Haszprus   |   bme
Háát, 2 pont kellett volna a 4-eshez, és nem reklamáltam meg, mert tavaly mikor megreklamáltam, már akkor se adta meg, és most is vészjóslóan úgy adta ide a dolgozatomat, hogy "inkább több pontot adtam, mint kevesebbet", magyarán ne is próbáljak reklamálni. Hát nem próbáltam. De hazafelé úton végig szitkozódtam, hogy miért nem Lehet hogy meglett volna, és ha nem? Ki nem sz#rja le. Na mindegy, tehát:

Digit 2 vizsga: hármas (37 pont), tantárgy completed

Zh-ra készültem a félév során egyszer egy éjszakát, utána pedig 4 napra elosztva lájtosan ennyit-annyit, a pótzh-ra. Az első zh előtt az óráknak kb. 40-50%-án voltam, utána semennyin. Most vizsga előtt 1 nappal olvastam a könyvből 10 oldalt, aztán ma éjjel a maradék 60-at (tanulva olvasva), meg megnéztem netről szedett feladatsorokat.

10 kreditnél járok a félévben. Sajnos nem minden vizsga lesz ennyire lájtos, példának okául a digit (gyakiv + vizsga) és az anal (vizsga).


Ilyen vizsgáim lesznek még: vizsgaidőszak project plan (nagyítható)


Továbbra is pesszimista vagyok. A félév során a legtöbb számonkérés után csak reménykedtem, hogy meglegyen, aztán sokmindenből tökjó eredményeim voltak. Ugyanakkor analízisből mindig felülkalkuláltam, hogy milyen zh-t írtam. Érdekes.

Update 15:09: Hogy miért jó a tanulási ütemterv? Azért mert kirakom az asztalomra és látom hogy van teendőm aznapra is.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::