Haszprus

Amerikai Taxi

©   Haszprus   |   film
Amerikai Taxi (Taxi - 2004). Az eredeti francia Taxi remake-je ugyebár. Nekem az eredeti nem volt a kedvencem, hát ez sem az. Van benne pár jó csaj, nomeg az üldözések jók, de ennyi. A családi háttér unalmas, az alkesz mama béna, akárcsak a hősszerelmes csávó. A comedy vonal szintén ratyi. A szerepek eltúlzottak ill. nem hitelesek. Az eredeti filmben a zene is jobb volt, ill. legalább a zene jó volt .

Queen Latifah, Jimmy Fallon, Jennifer Esposito

Genre: Action / Comedy / Thriller

Tagline: He's armed, but she's dangerous.

Plot Outline: A mouthy and feisty taxicab driver (Latifah) has hot tips for a green and inept cop (Fallon) set on solving a string of New York City bank robberies commited by a quartet of female Brazilian bank robbers.

User Rating: 3.8/10 (1,140 votes)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

megnéztem én is. ez valami kibaszott szar remake. igazi amerikai szarság.

Kurvaboldogvagyok, hogy nem nézek ilyen amcsi szemetet.

No,nem nem és igen.Nem láttam,elvből (és trailerből) nem is fogom megnézni (az "Egy indián Párizsban"-remake óta egyátalán nem nézek "ilyen amcsi szemetet" (risztekpa ),mert az olyan volt,hogy nem csak hogy tökugyanaz volt a sztori és a szereplők,de még a szövegek is egy-az-egyben ugyanazok voltak!!( ) ),de szembeszállok kategorikus véleményeddel: nekem tetszett a Taxi1!A Taxi 2 kicsit már hülyére volt véve,de egynek még az is jó.És a zene tényleg király mind2-ben.

nekem a taxi3 volt a nyerő, talán mert addigra lesűlyedtem a szintjére

vagy lesüllyedtem, mittu domain
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::