Haszprus

Mátrix Forradalmak

©   Haszprus   |   film
No, megnéztem a Matrix Revolutionst a maga teljes valójában. Eddig csak részleteket láttam belőle, és nem is nagyon akartam teljes egészében megnézni, a Matrix Reloaded annyira elkedvetlenített. A Revolutions nem rossz, szerencsére az effektek elég jól elviszik a filmet a hátukon.

Genre: Action / Thriller / Sci-Fi

Tagline: Everything that has a beginning has an end.

Plot Outline: The human city of Zion defends itself against the massive invasion of the machines as Neo fights to end the war at another front while also opposing the rogue Agent Smith.

User Rating: 6.4/10 (35,881 votes)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


1-hez képest mindenképpen, de ha beletörődik az ember az 1 megismételhetetlenségébe akkor nem olyan rossz

a folytatás folytatása. valamivel jobb a kettőnél, de túl van már bonyolítva a hülye trükkökkel

Hát végül is győztek a zionisták, és ez a lényeg. ;-)

nekem a háborús jelenetek tetszettek (bár következetlenek, pl. egy kurva acéllemez a pilótafülke előtt megmenthette volna Mifune kapitány életét - ki tervez ilyen szar nyitottra egy mechát?), de a Neo vs. Smith párbaj kicsit a Dragon Ball korai részeit juttatta eszembe, és szerintem a trükkök ott már kicsit lelanyhultak.
Meg a végére Neo is már totál el volt telve a saját prófétaságával, már úgy csinált mindent, hogy tudta, h tuti nem hibázhat, nem tévedhet. Az első rész értetlenkedése jobban ült.
DE szerintem az egész trilógia egyben kerek, ezt így írták meg, és így élvezhető. Nekem a 2 is tetszett.
ui.: de a Vektor a legnagyobb király!!

én meg úgy tudom, hogy csak egy filmre terveztek a fiúk, s miután látták, hogy mennyire bejött az embereknek, hirtelen nekiálltak folytatást írni, s mivel az igény nagy volt rá, így rögtön 2 filmnyi anyagot. sztem ez az utánírás eléggé meglátszik rajtuk. sztem nem kellett volna erőltetni a dolgot, vagy legalábbis nem így, hanem amolyan animatrix stílusban.

Mi az a Mátrix? (ne értsd félre, ez a véleményem)

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...