Haszprus

A 45 kredites vizsgaidőszak vajon mi?

©   Haszprus   |   bme
Nem is annyira a szorgalmi időszak aggasztó egy 45 kredites órarendben, hanem inkább a vizsgák. 42 nap áll rendelkezésre vizsgaidőszakban köv. félévben 9 darab vizsgára (beleszámítva a vizsgaidőszakot megelőző két hétvégi napot). Azt idén megtapasztaltam, hogy egy adott vizsga napjának hátralevő részében képtelen vagyok érdemi munkára, ennek a miértjét nem tudom pontosan. Szóval van 33 napunk amiben 9 vizsgára kell készülni minimum, és akkor egyetlen gyakiv sincs, és egyetlen iv sem. Ez azt jelenti hogy átlag 3,6 nap van két vizsga között készülésre. Most itt lesznek ilyen tárgyak, mint fony, valszám, jelek (amiből kb. 200-an lesznek kereszten a neptun "előrejelzése" szerint, ez biztos utalhat valamire), algel

45 kreditet felvenni vajon egyenlő-e az öngyilkossággal?

SzaMa szerint a jeleket kellene hanyagolni. Akkor 40 kreditet tudnék lenyomni (vagyis sokat), sokkal könnyebben, mintha bármely egyéb tárgyat hagynám el (ugyanis a jelek a legbrutálabb - ill. lehet hogy az algel, ezt nem tudjuk egyelőre). De akkor jelekből duplakereszt lenne, ami ugye nem jó, mert jóeséllyel ütközne majd jövőre valamivel.

Mielőtt valaki még beszólna hogy mit rágódom ezen ennyit: hát azért ez kurvanagy dilemma, nem kis dolog a tét. (a szakirányosodás féléve, nomeg az hogy tudjam ismerős arcokkal együtt végezni a tárgyakat)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

sok sikert hozzá, perme idén félévben nagyon beszopta a 45 kredites terveit

ssophie! Légy szíves írd meg hogy miket vettél fel és mik sikerültek ill. nem sikerültek! Akár privátban… Baromira érdekelne. Kiváncsi vagyok hogy a könnyebb vagy nehezebb tárgyakat buktad.


Mondja, Haszprus Úr, magának mindenről csak AZ jut eszébe? Hát tudja maga egyáltalán, hogy mi az a KREDITPONT?

nicsak ssophieka irces vagy bár a régi #magyar-ról nem ismerős
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...