Haszprus

Az őrület tetőfoka: 48 kredit (4. félévi órarend)

©   Haszprus   |   bme történelem
A hatásvadászat érdekében iderakok még egy 48 kredites órarendet is, amely talán lájtosabb mint az eredeti 45-ös. Tekintve hogy nincs benne jelek, van viszont anal.


Persze lehet hogy csak szimplán elment az eszem.
"Neked nem szóltak hogy nem két félévet kell egyszerre elvégezni?"

© Imo

Ugyanakkor sokaktól hallom hogy 40 és 50 között vesznek fel krediteket. Igaz, ez nekik nem jelent alaposan megfontolandó döntést.

A kreditrendszerben 1 kredit 30 munkaórát jelent. Ezt figyelembe véve a hét összes munkanapján 8-tól 22-ig remek elfoglaltságot nyújt egy 48 kredites órarend 20 héten keresztül, valamint hétvégeken további 10 órát. De szerintem ez az ajánlás az ötös elérésére vonatkozik.

Ítnéztem pár napja az összes tantárgy adatlapját. Szerintem számomra könnyen tanulható tárgy lesz a depo, opre, szar, fony, szglab, algel (ez utóbbit arra támasztom hogy átnéztem az egész éves pdf tananyagot és az első felében olyan dolgokról van szó, amiket nagyjából ismerek - persze ehhez hasonló pofáraeséssel már szembesültem 1-2 tárgyból). Ezek közül állítólag nehéz tárgyak az algel és a fony. Számomra és úgy általánosan is nehéznek vélt tárgy a valszám. Könnyűnek vélt tárgy az elektro de nem biztos hogy ez nekem is így lesz. A szarról különféle infók keringenek, egyesek szerint könnyű, mások szerint nehéz. Reméljük, könnyű. A tesi akarat kérdése (tehát nehéz ).

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

én is parázom a valszámtól,és _majd_ a ++-es jelektől.A Szar nem para,előadást lehet mérsékeltem látogatni,mindig vetit,az anyag meg fent van a neten.Vizsgára tételsor és SzaMa-féle lényeg is rendelkezésre áll.2 kis ZH van,amit a terem tömöttsége,és az előre bejelentett témakör miatt igy vagy ugy de siman meg lehet irni 5-re.Bár vizsgára nem intenziven,de sokat kell tanulni,amolyan bölcsészes-magolós módszerrel.Szerintem.

A terem tömöttsége, ugyanmár, kereszten gondolod tömve lesz? Leszünk kb. 100-an, max...

na most hogy túl vagyok a szaron, még ide írom hogy kereszten a második szar zh nem is volt oly' egyszerű, egyrészt azt mondta hogy mindenből írhatunk amit leadott, másrészt keményen ellenőrzött mindenkit (ez engem mondjuk nem érintett), harmadrészt asszem alig néhányan feleltek meg rajta
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...