Haszprus

RSS feed, admin megtagadás

©   Haszprus   |   fejlesztés történelem
Szóval azért nem rss-ezek mert én abban a designban akarom látni a contentet, amibe a készítője beleálmodta. Tudom ez így még nem jó érv arra hogy nekem miért nincs rss feedem, de ha úgy alakítjuk, hogy azt akarom hogy abban a designban lássátok a contentet, amiben én megálmodtam, akkor már igen.

A blogot átraktam szorgalmi időszak üzemmódba, melynek következményeként az admin felülettől el vagyok tiltva a nap nagyrészében. Haszon: nem nézegetem egész álló nap a belső statisztikákat.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

én pl a Thunderbird RSS-olvasóján keresztül abban a dizájnban látom (látnám) a kontentet, amiben megtervezted. ugyanis a bejegyzésre kattintva alul betölti az oldalt egy az egyben. csak így nem kell (kellene) kézzel navigálgatnom.

mit jelent az hogy kézzel navigálgatni?

ráklikkelni a böngésző címsávjára és bepötyögni a blogod URL-jét, aztán meg összevissza klikkolni a linkek között. a Thunderbird-öt gyönyörű szépen lehet billentyűzetről kezelni

mitől van ilyen marha nagy üres hely az 1. és a 2. hozzászólás között? (Firefoxban legalábbis) bug vagy feature?

hát, ez bug, és nemtom mitől. és mivel máshol nem fordul elő, még firefoxban sem, ezért nem is érdekel (ie-ben pedig itt sem)

demian basszus, ie-ben ctrl + o aztán már írhatod is az url-t... őslámer

most a kedvedért utáénanéztem, Firefoxban meg Ctrl-L de ez még mindig nem oldja meg azt a problémát, hogy a linkekre egérrel kell klikkelgetni (hacsak nem kezdem begépelni az URL feliratát, mert akkor odaugrik, de az még mindig bonyolultabb, mint az RSS)

a linkeken lépkedhetsz a tabulátorral. ami egyébként a ciklus végén (vagy elején?) a címsorba is bekerül.

aha, és ha nekem az oldal alján lévő link kell, és előtte van negyven másik, akkor tegyek rágógumit a Tab-ra?

Nem, nyomd meg mellé a shiftet.

Vigyázat, anno billentyűzeten (egér nélkül) vertem szét online quakereket, ez is mutatja hogy nemkicsit ismerem a terepet
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...