Haszprus

Komment-egybeolvasztás (todo)

©   Haszprus   |   fejlesztés
Azon gondolkodom régóta és tényleg meg kéne csinálni, csak nem ebben a félévben, bár nem egy bonyolult eljárás, szóval hogy ha egy adott topicban valaki rendelkezik az utolsó hozzászólással, és még valamit hozzászól, akkor egyszerűen egybe kéne olvasztani a két hozzászólást többféle okból. Egyrészt rövidebb lesz a komment oldal, ami mindig hasznos dolog, másrészt engem pl. idegesít hogy így csomagokban jön belőlem a mondandó és emiatt gyakorta 2-3 msg-ben mondom el amit akarok, egy helyett. Ilyenkor aztán sok esetben önmoderációt végzek, de ezt lehetne automatizálni a fenti módon.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

ne már, én sokszor akarom látni a képemet

a megoldás
sok érdemi komment sok oldalon

hmmmm nem is rossz. vagy pl alibi user aki ket komment koze beszur egy alibi kommentet. hm?



vki vmit félreértett
én mainframe alteregóira céloztam

en nem ertettem felre semmit
csak arra celoztam hogy minek ide masik alterego mikor te is szepen bekommentolsz (fuj ez hulyen hangzik) az en ket bigyom koze

ja ok
nos ez egy elég lassú módszer olykor mint pl most is

és így nem lehet nagyon elhúzni a többi usertől

Dio-Sama már elég régóta csendben van,de tervezgeti újabb,gigászi hozzászólásait...
Én annak lennék nagy barátja,hogy ne homogén avatar legyen 1 oldalon,hanem minden hozzászóláshoz más.(tudom,nem szereted )
De a legfontosabb: legyen hack,amivel letölthetem teleport pro-val az oldalt!
És a kicsit-kevésbé-fontos: Legyen ranking system,hogy ssophie végre lássa,ki a power-user,az ÜBERUSER! (rajolni akarok! )

El kell hogy keserítselek mainframe, igazából belegondolva ssophienak nagyobb esélye lenne egy magasabb rankingre természeti adottságaiból következően Ezt a következtetést messzemenőkig alátámasztja az a tény is, hogy a blogon a legtöbbet letöltött képek nagy átlagban hölgyeket ábrázolnak hol kevesebb hol több ruhában Igaz az is, hogy a ruhamennyiség ezekben az esetekben fordított arányban áll a letöltések mennyiségével is

Az oldalon belüli változó avatart privátban megbeszéltük ugyan de a dokumentáció kedvéért ide is levésem, hogy azért nem lehet egy oldalon belül többféle avatarja egy adott usernek, mert úgy nem áttekinthető hogy hányan kommenteltek az adott témához.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...