Haszprus

Emberi természet - a pizzás

©   Haszprus   |   élelmezés pizza

IRCQuote fight! In the ring:

Haszprus
emberi természet: pizzás csávó (maffiózó/security kinézet) undorodva vette elő táskájából a pizzámat amíg az ezrest látta a kezemben (pizza 990ft)

ideadta, én odaadtam zsét, látta h van még mellette egy százas

immáron sokkal vidámabban: ó, köszii, köszi kösziiii

ja és jóétvágyat is kívánt

Nos A 3 pizzástól rendeltem a netpincéren keresztül, ez az étterem számomra szintén eddig ki nem próbált volt. Különlegességét az adja, hogy 990 Ft-ért akármilyen pizzát állíthat össze magának az ember, nincsenek is gyári sablonjaik. Én egy ilyet teszteltem le magamnak: Sajtmártás, Bacon, Csirkemell, Sonka, Mozzarella, Roquefort, Trapista, Gomba, Kukorica. A cucc 30 perc alatt itt volt, mint a legtöbb más pizzéria esetén is, szóval ezzel nem volt gond, noha a netpincéren 73 percet írnak átlagos kiszállítási időnek. Lehet hogy vasárnap kevesebb rendelésük van, vagy mittu domain. Igazából azt sem lehet tudni hogy hol van ez a 3 pizzás, a netpincér nem tünteti fel az éttermek fizikai koordinátáit.

Maga a pizza? Hát az rossz volt. A tésztája szinte porzott a rengeteg liszttől. Az egész eléggé száraz volt. Nem tudom ajánlani pedig a kép eléggé tetszetős.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 20 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) Takács János (nem regisztrált)
Hát szia.
Nagy örömmel olvasom a véleményedet. Én a pizzásnál dolgozom. Nem ott ahonnan ezt rendelted, hanem egy másikban. Az a mi szerencsénk, hogy mások akik nem kritikusan emelik a szájukhoz a pizzánkat, telljessen meg vannak elégedve velünk. Igazából több részre lehet bontani a vevőkörünket. Vannak akik azért rendelnek mert kiélhetik mohóságukat 990-ért. Vannak akik pedig a minőségünk miatt választanak. Szerencsére a kritikus szemmel méregetők vannak a legkevesebben. De valljuk meg őszintén, nekik a legrosszabb. Miért is? Magamról tudom, ha elmegyek egy étterembe, minden hiba szemet szúr. Persze voltam már olyan helyen ahol nem volt ilyen, csak ott az ár/érteék aránya kissé magassabb volt. Visszakanyarodva hozzánk, ez az arány nagyon kedvező. És hidd el többségükben elégedett hasakat hagyunk magunk után. Azok pedig akik kritikájukat gúnyos megjegyzésekkel dúsitják, lesznek míg világ a világ. Végezetül pedig csak annyi, gondolj bele hogy amióta elindultunk, többszörösére ugrott a forgalmunk. Miért? A válasz csak az lehet, hogy szeretnek az emberek minket. Másra nem tudok gondolni. De ha te mégis tudnál valami ötletet vagy esetleg újra irnál valamit rólunk, nyugottan ird meg apizzas@citromail.hu -ra. A száraz tésztára pedig annyi, hogy ne vékonyat kérj legközelebb, hanem hivd a diszpésert aki elmondja milyen vastagságú tésztának milyen tulajdonsága van, és itt választhatod ki neked mi a szimpi.

Köszönöm a véleményedet a Pizzás nevében.

Bp.,2005.07.25

Király idejön az étterem nevében valaki és elmondja hogy milyen rossz nekem és szerencsére az olyanok vannak kevesebben, mint én, sőt az én fajtámnak a legrosszabb.

Ezt tutira jó marketingfogásnak tartjátok? Mindenkit felkerestek akik elégedetlenek? Honnan tudjátok hogy az elégedetlenek vannak kevesebben? Annak ellenére hogy elégedetlen voltam, később is rendeltem tőletek, tehát ez alapján nem lehet lemérni hogy elégedett volt-e a júzer (hiszen a netes pizzaválogatási lehetőségetek asszem teljesen egyedi, ha valaki ilyet akar, akkor nem tud választani).

Ami a tésztákat illeti, nem emléxem már hogy milyen volt a pizzátok, de a bejegyzésben azt írtam, hogy porzott a liszttől. Azt gondolom, ez nem elfogadható, akármilyen vastagságról is van szó. Ha szerintetek ez normális, akkor viszont javasolnám hogy írjátok ki a mixelési oldalra hogy a vékony tésztátok porzik a liszttől és száraz, csak hogy tudja az ember hogy mire számítson.

(Ha meg nem normális akkor nem tudom miért írtad hogy kérjek felvilágosítást a diszpécsertől. Egyébként a diszpécser valóban elmondta volna nekem, hogy "pizzatésztáink közül a vékony porzik a liszttől és száraz"? Meglepődnék.)

Amúgy. Mit értesz kritikus szemlélet alatt? Azt hogy nem tetszett a pizzafutár alapmagatartása, vagy azt hogy nem tetszett a száraz tészta? Neked nincs véleményed a dolgokról amik körülvesznek vagy történnek veled életed során? Ez volna a nem-kritikus szemlélet?

Ha mindenki mindennel elégedett lenne, nem léteznének alternatív szoftverek, de leginkább a blogom helyett még kőtáblára se tudnánk véleményeket írni arról hogy kinek mennyire rossz a kritikus szemlélete miatt.

Nem lehet hogy te a bejegyzésemet kritikus szemlélettel olvastad? Akkor ilyenkor mi van? Rossz?

Most végülis jól értem, azzal mentegeted a rossz pizzát hogy ezért az árért ez egy jó pizza?

Én az ilyen Takács János féléket szoktam falhoz állítani, aztán mutogatni rá és hangosan nevetni.

A Takács Jani először tanuljon meg helyesen írni...("nyugottan ird meg apizzas@citromail.hu ").Bár ez a munka nem kívánja meg az egyetemi végzettséget, magam is dolgoztam diszpécserként, futárokkal, és igenis vannak kedves, aranyos futárok.Ami a kritikát illet, jómagam (mások szerint) rémes vagyok ebben a témakörben, holott épp csak arra teszek jelzést, ami nekem JÍR.Bármennyibe kerül is a dolog, ameddig én vagyok a megrendelő, és ő a szolgáltató, nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy a pénzemért ne minőséget kapjak.Ez is amúgy tipikus magyar viselkedés, hogy kikéri magának a kritikát..., mert szegény még nem tudja, hogy egy elégedetlen vendég nem egy elégedetlen vendég.., bár, ha az elégedetlen vendég, aki szóvá is teszi ezt, továbbra is rendel tőle...., nos akkor ennek az az eredménye, hogy a forgalmuk nő szvsz

mentségemre csak 2x rendeltem de a tegnapi után lehet hogy nem fogok többet

amúgy valszeg nagyon is tudja és nem tetszik neki hogy "a 3 pizzás"-ra keresve a google első találata pont lehordja őket

csak hát nem igazán találtam megfelelő stílusúnak azt az üzenetet amivel próbálta tisztára mosni magukat, engem meg befeketíteni

Mondjuk ki, Takács János egy k****g

Mod: inkább ne mondjuk ki - Haszprus

7) naenia (nem regisztrált)
jah. a "3 pizzás"-t beütve valóban a tied az első találat.
minimum ciki.nekik
neked szvsz nem lesz álmatlan éCCakád e miatt.( a képből ítélve van hatékony módszered az álmatlanságra....)



akkor hogy ne csak lehúzás legyen itt: én többször rendeltem már tőlük, és eddig semmi bajom nem volt azzal, amit kaptam. nem volt túlzottan lisztes a tészta (az én ízlésemnek legalábbis), szépen fel volt vágva, és még meleg volt, amikor kihozták, általában háromnegyed órán belül. korrekt. azóta is tőlük rendelek mindig.

11) csaktaki:) (nem regisztrált)
Szia Kedves Haszprus!
Látom nem is igazán a pizzéria a téma itt, hanem a fikázás Kicsit megnevettet az, hogy milyen értelmes hozzászólásokat irnak az emberek
Kezdeném veled. Nem tudom megérteni melyik részből szűrted ki magadnak azt hogy én irtam volna neked bármit is. Íltalánosságban beszéltem a vásárlóinkról és csak nagy vonalakban. Bizonyára van más fajta ember is, ezt nem vitatom. De téged nem említettelek meg...
Aztán itt van Romsy Õ önmagáért beszél. Azt hiszem nem is kell említenem, mert két elgondolkodtató (témához kötődő) hozzászólása van.
Naenia pedig bizonyára értelmiségi mivoltjára utal amikor az egyetemi vézettségről ír. Nem tudom hogy kapcsolódik ide, de mindenesetre nagyra értékelem őt
Ja és a helyesírás megfigyelése is teljessen ideillő hozzászólás tőle
A képről is irnék egy keveset, mert látom nem igazán hozzáértő értelmiségi Naenia rosszul értelmezte azt. A képen látható pizzán nincsen díszitő anyag. Itt gondolok pl. a paradicsomra, a szalámira stb.-re. Szóval Haszprus ezt nem kérte rá és eztért ilyen a kép. És semmi baja annak a pizzának azt leszámítva, hogy lisztes. Igen, szerintem is gáz ha lisztes egy pizza. De már nem fordulhat elő ilyen.
Még annyi hogy tök király hogy február óta nem írt senki, de a válaszomra egyből ugrott a sok jóindulatú
Köszönöm nektek: Takács János

Hello csaktaki!

Ügyedre a következő megoldással szolgálunk:
Nem tudom megérteni melyik részből szűrted ki magadnak azt hogy én irtam volna neked bármit is.
Hát erre három dolgot tudok mondani:

  • így járás
  • Javasolnék egy alapos továbbképzést magyar nyelvből.
  • ha mégse nekem írtad a kommentedet akkor sajnos nem tudom miért írtad pont az én blogomra világrengető filozofálásodat a kritikus szemléletűek és a jók örök küzdelméről, miért nem indítasz rögtön egy blogot a témakörnek?
Egyébként ld.
Az a mi szerencsénk, hogy mások akik nem kritikusan emelik a szájukhoz a pizzánkat,
Ebből következik hogy én kritikusan emelem, és írtad még, hogy
Szerencsére a kritikus szemmel méregetők vannak a legkevesebben. De valljuk meg őszintén, nekik a legrosszabb.
Ebbe a kategóriába pedig én is beletartozom, úgyhogy szorri, Ön most nem nyert, de várjuk legközelebbi játékunkban.
Még annyi hogy tök király hogy február óta nem írt senki, de a válaszomra egyből ugrott a sok jóindulatú
Jah ez neten eddig még soha nem tapasztalt jelenség.

Taki te hallod-e, láttál-e már falon pókot? Az sem díszítőelem

ti milyen okosakat mondtok 1másnak!bake........?!

áh...nem is ér annyit.

na jooooooóóóóóóó!
ér annyit,de még mennyit is ér?!!!
nagyon sokat is!
azt hittem,hogy sokkal nagyobb takonyháború lesz ebből,de mégse!
pedig ér annyit!
sőőőőőt , ha ti tudnátok!.....
tényleg!bake?!

egyre jobban bebiztosítódik ennek a lapnak a google-ös helyezése, nyomjátok a kommenteket egész nyugodtan…

Takács Jánost továbbra is k****gnek tartom

19) BiBo (nem regisztrált)
hy
olvasom a véleményeket és nem értem, hogy miért mondjátok rossz a pizzájuk. én általában tőlük rendelek ha rendelek, és mindíg jó volt a kaja. sőt! már rendeltem salátát hússal is és az is nagyon finom volt. igazából csak ennyit szerettem volna....

nem ez a lényeg
volt egy pizza ami nem ízlett és volt egy futár aki nem teccett

ennél többet én nem mondtam

viszont marha unalmas ez a téma szal erről ennyit, topic closed
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...