Haszprus

Flame :)

©   Haszprus   |   bme
Na azért röviden mégis összefoglalom ezt a flame dolgot mert baromira tetszik

Ott kezdődik a sztori hogy a mérés laborok terembeosztása csak akkor hozzáférhető, ha valaki regisztrál a Méréstechnika Tanszék portálján. Következmény: a sok lusta ember egyesével megkérdezi a levlistán hogy ő hova lett beosztva, mer plíz nézze meg neki valaki.

Ma voltam mérésen ahol közölték hogy a portálon található meg a tárgyhoz kötődő segédlet és az egyéni, személyre szóló házi feladat. És akkor most következik pár levélidézet, melyek most oly' nagyon tetszenek
első idézet
-----Original Message-----
From: Haszprus
To: info2003
Subject: [info2003] Meres weblap

Mindazoknak akik nem tudják hogy hova vannak beosztva meg ilyenek...

A portál elérése szükséges a segédanyagok letöltéséhez is, és az _egyéni_ házi feladatodat is csak ott fogod látni.

Szóval a hozzáférés megoldása megkerülhetetlen, regisztrálni kell.

Udv: Haszprus [ https://blog.haszprus.hu | https://www.haszprus.hu ]
Valaki megválaszolta egy valakinek hogy hova lett beosztva, erre az illető így reagált:
második idézet
-----Original Message-----
Subject: Re: [info2003] Meres

Köszi szépen a választ, Te legalább nem vagy 'olyan', mint egyesek!

Akik csak azért is válaszolnak és meg akarják mutatni, hogy milyen okosak, de ennyi idő alatt leirhatta volna azt a csekélyke kis infót amit más kér, vagy inkább ne irt volna semmit.
Szóval köszi még egyszer!!
harmadik idézet
-----Original Message-----
Subject: Re[2]: [info2003] Meres ([flame-ecske])

Mindazonáltal hogy tényleg nem sokból állt volna megnéznie nektek az infót, Haszprusnak igaza van. Nem kellene másokat leszólni azért, mert nem tesznek meg SZÍVESSÉGBÕL valamit, főleg ha előbb-utóbb ígyis-úgyis be kell regisztráltatnod magad. És mielőtt mégegyszer hangoztatnád, hogy "vagy inkább ne írt volna semmit", a mondandójának volt információtartalma, mintpéldául hogy a segédanyagok és az egyéni házifeladat is ott van, amihez regisztrálni meg belépni kell, szóval egyszer muszáj lesz belépned, és neked se jelentene nagy fáradtságot beregisztrálni/belépni.

FLAME ON
Ha valaha is mérnök szeretnél lenni, mint ahogy nyilván szeretnél mert különben nem lennél itt, egy kicsit önállóbbnak kéne lenni. Mérnökök nem lógnak más nyakán információkért, amit maguk is meg tudnak szerezni - mindegy, tegyük fel nem tudják megszerezni, kérik mások segítségét, nem ez a lényeg. De ha már egyszer veszi valaki a fáradtságot, hogy ír némi infót, ami ráadásul még hasznos is, az a legutolsó, legaljasabb és legtaplóbb dolog hogy leszólod. Szerintem.
FLAME OFF
negyedik idézet
-----Original Message-----
Subject: RE: [info2003] Meres

Khm, azért tegyük hozzá, hogy Haszprus ugyan úgy nem kolis, mint te, semmivel nem nehezebb neked sem megnézned, mint neki. Neked is kb annyi lett volna, mint amennyi ideig az tartott, hogy megkérdezted a listán.

És én kérek elnézést

(De tényleg, iszonyúan sok levél érkezik feleslegesen a listára(igen, tudom, ez is az), amit kb 2 kattintás lenne megnézni valahol. Ne vegyétek ezt sértésnek, de nem ártana gondolkozni először, ha fel akartok tenni egy kérdést. Egyébként az ilyenekből lesz a flame, és emiatt megy el nagyonsok ember kedve az egésztől.)
Privacy policynk értelmében egyetlen név sincs a sztorihoz feltűntetve, a sajátomon kívül.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...