Haszprus

Mai nap. 2005.02.23.

©   Haszprus   |   bme
Ma 8-tól 18-ig volt órám.
  1. Anal 2 K-nál. Kurvajó volt, vágom ezt a témát, vagy amit nem, azt majd megtanulom, its easy. Harmadjára Első capuccino. Megvolt az órának a maga feelingje, röhögés, jó stílus, iszonyat jó ez az előadó. K-t meg F-et szeretjük.
  2. Szglab4 első konzultáció. Jó volt. Szabados óra, tetszik. Feelingje van, hogy az embernek rendelkezésére áll egy tanár akinek olyan kérdéseket tehet fel, amilyet csak akar, mert ez az óra rendeltetése. És nem kell zavarba jönni, a téma is olyan, hogy a legtöbb kérdés igen jó. Labor után 1 óra semmittevés bakter Vettem egy bolyai integrál könyvet a v2-ben. Hasznos lesz pár tárgyhoz, ld. anal, valszám (ha minden igaz), jelek, egyelőre ennyit tudok.
  3. Elektro. Helyettesítés volt egy fiatal srác személyében, aki egész végig vigyorgott, láthatóan nagyon élvezte hogy ~350 embernek tarthat előadást. Láttam egy bonnie blogjúzert, akit eddig sosem. Asszem nem is bme-s. Mégis benn volt egész elektrón. Érdekes dolgok ezek. Második capuccino. Néhány ember már tanulmányi ügyekben fordul hozzám tudnivalókért. Érdekes fordulat.
  4. Az első mérés labor. 4 órás szenvedés, pedig szünetet sem tartottunk (elvileg lett volna 45 percnyi). Az első óra után ülve elaludtam a székemben. Iszonyat unalmas volt. És nem ment gördülékenyen. Négyen csoportosultunk egy monitor köré, az idő első felében én gépeltem, majd egy kolléga, majd egy labvez segéd vagy kicsoda, mindezzel együtt alig bírtunk végezni. Remélem, azért a többi mérés nem lesz ekkora nightmare.
  5. Itthon betoltam egy pizzát, a nap első táplálékfelvételeként. 19-kor ez azért elég nagy megkönnyebbülés.
  6. Ítfogalmaztam az szglab4 követelményrendszerünket.
Sok új arc, bár nem teljesen újak.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 5 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

elektron az nem biztos, hogy helyettesítés volt (pontosabban lehet, hogy később még sűrűn találkoztok vele). nekünk a tárgy felét egy fiatal srác tartotta, főleg a gyakorlati részt, ahol számolgatni kellett.

a csávó aszonta hogy a tanárnő külföldön van és ezér tarcsa ő a zórát

különben is abból ne vonj le messzemenő következtetést hogy a két előadás közül amin benn voltál, egyiket ez az arc tartotta

ja, nálunk is ez volt a szöveg. egyébként kikérem magamnak a feltételezést, másodévben még rendesen bejártam


a mérésről annyit, hogy nekem púp volt a hátamra, ennek ellenére 1 db 3-ast kaptam mindössze, minden másra 4-est meg 5-öst kaptam. Pedig semmit se tudok a mai napig se az egészből. Ez a ZH-n meg is látszott, emiatt majd újra fel kell vennem ősszel.

A mérés1 még nem volt ilyen xar... bár azt se szerettem...
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...