Haszprus

Gyros

©   Haszprus   |   élelmezés life
Jártam ma bme után a Skála körül, eredetileg az volt a terv, hogy vegyek egy adag tortilla chipset, de miután nem volt nálam százas - erre a skála előtt jöttem rá -, így inkább elkerültem a helyet, nehogy bevásárlókocsi hiányában megin valami lopást próbáljanak rámbizonyítani (igen, szeretem azt a helyet).

Jó volt az idő, úgyhogy elcammogtam a Móriczra, ahol található egy fényképezőbolt, de még sosem jártam ott. Hát, kellemetlen meglepetés volt hogy a bolt kb. másfél méter széles területen ér ki az utcára és a kirakatába 1-2 fényképeződoboz van kirakva, ez úgy kb. elég előítéletet halmozott fel bennem ahhoz hogy új cél felé vegyem az irányt rögvest. Következő cél a Móricztól nem messze lévő gyrosos volt, aminek az eredménye jobb oldalon szemlélhető. Finom.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!


Nézelődni mentem volna be és azt szívesebben teszem egy nagy boltban mint egy 3 négyzetméteres lyukban. Ez van. Nem szenvedni akartam szal nem mentem be.

Ha a kirakatba nem képesek felbontani egy gépet akkor kiváncsi vagyok nekem odaadtak-e volna mutogatni komoly vételi szándék nélkül
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...