Haszprus

Sztármérő

©   Haszprus   |   bme life
Na én vagyok a sztár, úgy látszik. Ez van. Most hogy így elit gyerek lettem és a laborvezérünk még körbe is sztárolt (Látják, neki sikerült, úgyhogy uraim, nem olyan lehetetlen ez - és még ehhez hasonlók úgy kb. hatszor - roppant idegesítő volt), megeresztek erről egy bejegyzést. Szóval itthon szoptam kicsit a méréssel, az érdemi munka nem volt sok idő, olyan dolgon akadtam el amit végülis nem sikerült megoldanom. Odabent kiderült H.J-nek köszönhetően (mérésvezér) hogy a RESET jelet hiányolja az áramköröm, jobban mondva a szimulátor, mert hiába önkorrigáló az áramköröm, neki kell a RESET. Ez fasság, de ez van. Erre nem jöttem rá, noha benne volt állítólag a mérési útmutatóban, de úgy tűnik nem olvastam el elég alaposan vagy nemtom, mert megütköztem a dolgon eléggé.

Egy óra alatt már voltak működő ledjeim meg minden, utána még oszcilloszkóppal készítettünk róla pár képet, felvettem a jegyzőkönyvet, atomság. Sun is shining, hazafelé - a hosszú úton - napszemcsi.


Holnap FONY kisZH #2, überpara. Valszeg nem lenne az, ha nem N lenne a gyekvez, dehát. Asszem kisZH megírása után át is megyünk másvalakihez.

Jessz. I feel sometimes that good dayz are coming.

Ja és ma láttam egy értelmes alkalmazási lehetőségét a színes nagyfelbontású mobiloknak.

Benassi Bros - Turn me up

A levegő hőmérséklete kellemes.

Update 18:56: voltam burger kingben, elcsaptam a hasam mert sürgős esethez hívtak, távoznom kellett. Egyébként a whopper receptje szerintem változott és kurvára nem jól.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...