Haszprus

Vision Express

©   Haszprus   |   life történelem
Voltam westendben vision expressnél. A vizsgálat ára 2200 Ft. Nem lehet kontakt lencsém, legalábbis reguláris, mert túl kevés könnyet termel a szemem. Sejtettük. Hüpp-hüpp. Úgyhogy üres kézzel, és könnyebb tárcával távoztam.

Közben - mivel két vizsgálat között várnom kellett fél órát, mert nem volt elég kapacitása a vision expressnek - megnéztem a Speedben az Oakley A Wire 2.0-s szemüvegkeretet (normál szemüveghez). Nem tudom, normális dolog az, hogy a lencse közepére raknak egy b#szott nagy O betűt, hogy véletlenül se lássad magad jól a tükörben a szemüvegen át, ha felpróbálod? Bakker.

A szemész csaj egyébként azt mondta, hogy menjek el egy normális szemészetre és nézessem meg, lehet-e valamit kezdeni ezzel a könny témával (pl. beültetnek egy hagymát a szemem alá vagy ilyesmi).

A Media Marktban megtaláltam az utolsó adag fotós tasakomat is, örvendetes.

Elzarándokoltam az Andrássy úton lévő Oakley bolthoz, ám zárva volt. Nem örvendetes.

A Boráros téren betoltam egy McRoyal menüt, örvendetes. Letelt kiszolgálás közben a 60 mp, és kaptam még egy krumplit, meg egy kólát. Nem örvendetes. Nyitva kell tartsam a szemem, bakker, ne rendeljek már menüt, ha úgyse tudják 60 mp-en belül hozni a szendót… Váá.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...