Napi blog. 2 elmúlt már, mikor aludni mentem. 6-kor csörgött az órám. 6-kor? 6-tól! 9-ig! Elég frankó volt. Én aludtam, tőlem 2 centire a telóm, és x percenként [még nem figyeltem meg h mennyi időnként] automatikusan újra és újra csipogott. Eredmény: 9-re a világ legkómásabb szeme, olyan durva táskákkal hogy az elképesztő. De felkeltem, zuhany, kontaktlencse be a szemembe, és apám bevitt suliba, mert útbaesett neki. 10.15-ös Digitális technikára értem be [analízist kihagytam]. Ez volt a mai egyetlen órám. Egy bizonyos Fehér Béla tartotta, és egy olyan poént sütött el előadás közben, hogy kénytelenek voltunk megtapsolni. A tapsra a vezényszót Imo adta, én kezdtem, a többiek folytatták. A csávó jól nyomta egyébként, yól magyarázott mindent, stb, óra végén megtapsoltuk ismét, ő pedig próbált lefelé nézni és tevékenykedni de látszott hogy örült a dolognak azé mer vigyorgott jól

Digi tech után elnéztem egy számtech boltba, hogy mégis milyen nyomtatóik vannak. 18e Ft-osat nem merek venni mert zabálja a tintát ezerrel [még tegnap megnéztem a hp honlapján], 28e meg pont nem volt nálam [reggel direkt megtömtem a pénztárcámat hogy nyomtatót megyek venni, de nem vót elég lém úgy tűnik].

Nyomtatónézés után hazafelé McDonald's. Az órát még mindig nem indítják korrektül, de tökmindegy, mert öt percbe (!) telt mire kiszolgáltak, úgyhogy akármennyire nem akkor indítják az órát amikor korrekt lenne, 5 percet azért elég nehéz kivédeni Mellettem másik kasszánál levő csávó is várt öt percet, közben lehordta az egész Mekit, hogy ez itt Budapest leglassabb McDonald's-a, itt mindig 5 percet kell várnia, akármit rendel. És tényleg, van valami fura a dologban, mert nincsenek kígyózó sorok (abban a pillanatban az 5 db kasszánál összesen ő meg én álltunk), a konyhában pedig egy csomó ember sertepertél, és mégis, lassú ezerrel.

Ma, ha minden a terv szerint megy, fizikát kezdek (!) tanulni. Holnap reggel ZH. Nem fűzök hozzá túl sok reményt, de majd meglássuk.

Költői kérdés: miért raknak télen a mekiben a 2,5 deci kólába 1 deci jeget?

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

En is most ettem a mekiben Szfváron mondom a csajnak (kezdo volt mind allat, de mindanyian voltun kezdok...) JÉÉÉÉÉG NÉLKÜL...(en nem azert mondom mert hideg hanem igy a jeg helyebe is sprite megy!!!! Szerinted rakott bele???????? IGEEEEEN...

Minden esetre jég nélkül is elég hideg az sztem De tökéletesen egyetértek amúgy

Nekik elő van írva az is, hogy milyen tempóban vegyék a levegőt...

Ennél fogva valszeg az is, hogy MINDIG kell bele jeget raknia, még akkor is ha a pult másik oldalán 0 K van...

Azér én már csomószor kaptam jég nélküli kólát, anélkül h olyat kértem volna.

usaban kicsit 2x annyi jeget tesznek mindenféle üdítőbe mint itthon a mcdonaldsban.
de MINDENHOL

elején kicsit fura volt, de hamar meg lehet szokni, hogy kicsit hígabb minden (nem is olyan rossz)

Mindig, jeg nelkul kerem, es 10-bol 8x ugy is kapom.... soher vagyok na...

De WiZARD, te nyáron voltál usában, itt meg tél van, és hideg van, minek a jég? Én nem azé megyek mekibe hogy jobban fázzak. (Hanem hogy ne fázzak, mer csöves vagyok, és ott melegszem)

én fogalmaim szerint még nincs tél

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...