Haszprus

BME akadálypálya - 12-13. hét + vizsgaidőszak project plan

©   Haszprus   |   bme
Eltelt egy hét legutóbbi blogolásom óta. Szombaton lett volna lehetőségem írni, de valamiért kihagytam, aztán azóta egyfolytában le voltam tiltva az überscriptem által. Ugyanis le vagyok tiltva a zh-k napján, a zh-k előtti napon, és a zh-t 2-vel megelőző napon.

De mi is történt, suli vonatkozásában?

  1. Írtam egy Depo pótzh-t, 67%. Sajnos volt egy feladat, amiről kifejezetten azt hittem, hogy nem lesz. Aláírás.
  2. Írtam egy Opre zh-t, 57%, ami nem rossz, tekintve hogy úgy igazából csak március közepéig készültem opréből. Meg amúgy se számít sehova. Aláírás.
  3. Írtam egy Szar zh2-t, amiről nemtom hány pont lett, de tökmindegy, mert meglett az aláírásom. Ezt igazából már a zh1 garantálta.
  4. Írtam egy Valszám zh-t. Erre már két hónapja nem készülök, elolvastam belőle éjjel négy oldalt az összefoglalóból, másnap kilogikáztam halál nyugodtan 10-ből 5 feladatot (ilyen nyugodt még egyetlen zh-n sem voltam), abból 4-et jól, és még betippeltem további 3-mat jól. 7 pont lenne, ha a beugró is sikerült volna (thats a respectful thing). Így azonban az a véleményem, hogy a valszám zh igazából egy nagy rakás szar, ahol nem az érdekli a számonkérőt hogy tudok-e valószínűséget számolni, hanem hogy ismerem-e a tárgy anyagát, és jelölésrendszerét, eheh. Ja, igaz, ez utóbbira rá lehet kérdezni. De azt hiszem vicces lett volna végigkérdezgetni a betűket hogy melyik mit jelent, meg amúgy se mentem volna vele sokra, szerintem. Kedden pótzh, van rá 3 napom készülni. Remélem menni fog, ez a 7 pont felbátorított, hogy talán nem olyan reménytelen megcsinálni. Csak az a fránya beugró, meg betűk...
  5. Írtam egy Elektro pótzh-t, ahol 4,5-ről 13 pontra felküzdöttem magam (65%), ezzel pont nem elővizsgázhatok, de mindegy. Bár gondolkodtam rajta, hogy megkérjem a tanárt emailben hogy naa mégis hadd elővizsgázzak, hivatkozva eszetlen vizsgaidőszaki terheltségemre. De inkább nem. Lehet hogy mégis meg kéne? Nem tudom. Igazából egyetlen délutánom és egy délelőttöm lenne a készülésre. Az is igaz, hogy elég lenne a kettes is. És az is igaz, hogy tétje sincs (csak annyi hogy egyébként nem elektrót hanem fonyt tanulnék egy napig, a következő kiszh-ra). Most nemtom mi legyen. Asszem a legegyszerűbb a passzivitás, tehát nem írok elektro elővizsgát.
  6. Szerdán volt Ellenőrző mérés, ami ötös lett, igazából gyerekjáték volt.
  7. Írtam egy fony kisZH-t, olyan anyagrészből, ameddig egyszerűen nem tudtam eljutni a készülésben, az alatt az 52 perc alatt, amit szántam rá. Így lett 5-ből 1,5 pontom, ami kicsit kellemesen ért, mert inkább 0,5-re számítottam.
  8. Írtam egy-két órája egy Mérés ZH-t, hát meglátjuk, elég hogyha 3-mas lesz, ahhoz hogy ötös legyek mérésből, az remélem meglesz, bár volt egy feladat amit tökre nem vágtam.
Kemény, kemény, de jelenleg összesen valszámból nincs aláírásom a vizsgatárgyak közül. Úgy számolom, hogy ha netán nem is lesz, akkor is össze tud jönni a 4,0-s ösztöndíjindex. Amúgy néha derűlátó vagyok, néha borúlátó, ez változik naponta.

Update 18:16: ja a vizsgaidőszakomat ilyennek tervezem, jónak tűnik?

Sárga: vizsga. Szürke: pótvizsga. Remélhetőleg nem kerül rájuk sor. Zárójelben a napok, amennyit készülni tudok a vizsgákra.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

A 4.0 véletlenül nem tandíjmentességhez kell? Mert ha igen, akkor van értelme csak megcsinálni szerintem, egyéb esetben nincs értelme.

A kis ábrádon nem látszik, hogy a sorokban és oszlopokban napok, hetek vagy órák vannak

Véletlenül nem egy szexcel tábla?

Tényleg, miben írtad az überscripted?

2. az überscript php, csak a blogról tilt ki

1. de igen ahhoz

az ábrán a sorok a hetek, az oszlopok a napok, vasárnap nincs
és igen, excel, részlet
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...