Haszprus

5.45-kor keltem, mint említettem, egész jól…

©   Haszprus   |   bme fáradtság life
5.45-kor keltem, mint említettem, egész jól kipihenve. Teljesen furcsa számomra kipihenten ébredni. Máskor úgy ébredek hogy még félálomban vagyok egy csomó ideig. A kipihent ébredés ismertetője ezzel szemben olyan, mintha már órák óta ébren lennék, és fel lennék ébredve rendesen.

7.15-ös buszom kb. 7.45-re ért be, nem volt dugó. A fizika ZH 8.15-kor kezdődött és 9.55-ig tartott. Jövő héten derül ki az eredménye. Nem sok jót sejtek, de reménykedek. Nem teljesen értem, hogy miért írunk olyan anyagból dolgozatot, aminek egy része középiskolás anyag, és itt egyetemen nem ismételtük át. Ergo aki nem vágja, beszopja.

ZH után Bevezetés a számításelméletbe. Esküszöm ennek a tárgynak minden órája megér néhány fotót, a tábla valami őrület, ahogy kinéz, és amennyi/amilyen írás van rajta. A tanár óra közben megjegyezte, hogy most nem akar annyit írni, mint általában, mert észrevette, hogy akkor nem figyelünk, csak próbáljuk írni amit ő eszetlen tempóban vés fel. De aztán elfeledkezett erről a céljáról és szokása szerint követhetetlen tempóba váltott. Óra végére elment a kedvem az egésztől. BSZ után elugrottam a V2 épület jegyzetboltjába, megvenni a Mikroökonómia könyvet azon célból, hogy a jövő keddi ZH-ra készülhessek belőle. Íra 4200 HUF, nokomment kategória, főleg ha belelapoz az ember és azt a siralmas tényt látja, hogy a betűméret a szokásosnak kb. a kétszerese, hatalmas margók, stb, szóval igazából ez egy 1000 HUF-ból kihozható könyv lenne, ha nem ilyen minőségben adják ki. Ahogy Imo mondta: gyengénlátóknak készült.

Előre eltervelten elmentem a budai Skálába is, ahol beszereztem egy új Arena úszószemüveget a pénteki úszás óráimra. A kontakt lencsének nem jó ugyanis, ha uszodai víz éri. Meg amúgy gyanítom hogy idő előtt elhagynám a vízben / kikotornám véletlenül a szememből Emellett én se szeretem a vizet a szememben, az előző szemüvegem meg már beeresztette. (Vagy a napszemüveg nem erre van?)

A Skála aljában ott van egy Burger King, én meg éhes voltam, egyúttal ezer éve nem voltam Burger Kingben (életemben össz. talán 3x voltam), mert nem igazán jön be a kajájuk. Ettem most egy Whopper menüt (799 HUF). Kellemesen csalódtam, egészen tűrhető volt. A Whopper pedig jó nagy. Jóval nagyobb szerintem mint egy McDonald's átlagszendvics. Ízre talán nem annyira rulz, mint egy McRoyal, de azért eléggé finom, lehet h majd megyek máskor is Burger Kingbe, mert mint azt valaki már megmondta, a változatosság gyönyörködtet. Burger King igazából nem nagyon esik nekem útba, úgyhogy azért nem kell túl nagy gyakoriságra számítani. Már csak azért is mert hasonló mennyiséget eszek a mekiben 500-ból mostanság

Az elmúlt több mint három órában egy reklamációs prezentációt készítettem a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség részére, melyben elmondom hogy nem frankó a Columbia cipőm és nyalják meg a makkom amiért kétszer visszadobták a reklamációmat.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!



A fene vigye el, nekem meg van egy eladó KG jegyzetem, simán elbótolhattuk vóna. No sebaj, ha esetleg tudsz vkit akit érdekel, megköszönném ha szólnál az érdekemben neki .

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...