RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 17 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

hát ez csaknem 70% (de 62 tuti), valószínűleg uis a Fedoraként azonosított böngésző is Firefoxot takar szerinted ennyien tévedhetnek? ;]

Szép példája, hogy mennyire függ a statisztika az olvasótábor összetételétől.

Na egyébként a titok nyitja annyi hogy ez éjfél és kb. 2:30 közötti arány, amikor még csak néhány vizitor volt és sikerült elkapnom egy ilyen nem hétköznapi eloszlást.

Hehe én meg voltam oly kedves kiverni ebből a netcaféból, hogy rakjanak fel firefoxot is, ne csak kekszplorert

Hm.. lehet h én vagyok az az Opera8 akkor?
egyébként nemtom miért tolják annyira a firefoxot.. próbáltam párszor de nem jön be.. :-/ maradok Operánál.. használom pár éve.. csak ajánlani tudom (na jó ez igy nem igaz mert csinál néha hülyeségeket de télleg jó )

Opera8 minden bizonnyal. Ezzel a képpel beírtad magad a történelembe

A Firefox jó, csak fel kell rakni hozzá 20 extensiont hogy az legyen. Alapból szerintem nem tud semmit ami az átlagjúzert megfoghatná.

Majd egyszer leírom végülis milyen extensionöket raktam fel, már csak azér is, hogy magamnak is archiváljam a listát

hát.. énis használtam egyszer kb1 hónapig.. szépen összeszedtem az eksztenzsönöket.. elvileg mindent tudott amit Oprában használtam.. de hiába.. megszoktam az Opera apróságait amit egyszerüen nem tudott pótolni.. mondjuk ha Opera hirtelen megszünne létezni akkor nagyon vszinu h Firefox-ot használnék..

Miért, milyen apróságai vannak az Operának?

egy aprócska kis reklámcsíkocska például ;]

használni kell h ráérezz egyébként lehet h csak a pár évnyi megszokás miatt.. szal ez full magán vélemény.. próbáld ki ha gondolod..

hja.. lehet választani 2féle reklámtípus közül.. nekem a szokásos banner típusu van.. neten ugye mindehol ilyen van.. és ezeket már tökéletesen szűri a központi egység (aka agy ) igy észre sem veszem őket ha meg nagyon zavar regelem.. de már jóideje bannerrel használom mert mint irtam már észre sem veszem h ottvan..

Cséfi viszont gyűlöl mindenféle reklámot. Punctum, dicktum, fucktum. Regeled? Legalább legálisan, vagy warezolsz? ;]

húú.. most látom h tudja a blog h mi az az aka kuul nagyon advanced kis blog ez

hja reklámokat énsem kedvelem.. ezért vezettem be a biogenetikus reklámszűrőt igy csak azt látom amit az agyam látni akar.. jó módszer próbáld ki

egyébként megpróbálok minél kevesebbet warezolni.. dehát ha muszáj akkor muszáj (pl Opera tökéletesen megfelel igy reklámmal is.. pedig nem sokáig tartana regelni..)

tartózkodjunk a hozzászólásokban a nem szalonképes témák túlzott elburjánzásától

madarat tolláról, blogot alkotójáról. advanced, találó

14) cresc (nem regisztrált)
1-2 éve használtam Operát, de nem volt valami stabil.
Jelenleg Firefox, a következő bővítményekkel:

- Flashblock - a Flash animációk helyén mérethelyesen egy f betű, ha rákattintasz, bejön a Flash. Modemes kapcsolatnál nagyon jó, de gyors kapcsolatnál is segít lent tartani a processzorterheltséget

- Adblock - reklámszűrő

- Scrapbook - gyorsabban (é.: kevesebb kattintással) tudsz menteni, mint a Save-el, automatikusan menti az URL-t, nemcsak egész lapokat, de kijelöléseket is tudsz menteni, és ami a fő: van saját oldalsávja

- Tabbrowser Preferences - jól beállítva minden új fülön nyílik, minden egy ablakban marad - mint az Operánál :-)

igen.. pár éve nem volt túl stabil Opera.. de akkor Mozilla is igencsak gyerekcipőben járt még.. igy akkor én Opera mellett döntöttem... ha máshogy döntök akkor nagy valószínűséggel énis FireFoxot hirdetném ezerrel

Hát az IE pár éve stabil is volt, meg modern is. Ergo van mit kimagyaráznod, Orca

Hmm.. attólmég miért ne lehetett gyerekcipőben a Mozilla? Egyébként akkor sem volt a kedvencem az IE.. nem véletlenül néztem másik böngésző után.. (hogy az IE miért nem tetszett az meg sztem nem a "vita" tárgya ugyh ne menjünk bele..)

Ami tény h az akkori (hm.. nem is tom pontosan mikori de réégi) böngészők közül az Opera jött be legjobban.. még kisebb stabilitási problémái ellenére is..

(jah egyébként IE-t is használom attól függetlenül h most sem a kedvencem)
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...