Haszprus

Jómunkásemberek 3

©   Haszprus   |   fotózás life történelem
Eszembe jutott hogy ideszerkeszthettem volna még néhány képet, pl. a tapétáról, de most már mindegy, nincs meg veszteségmentes formátumban a kollekció.

Jómunkásemberek 3
A jobb felső képen egy tökéletesen fölösleges lyukat láthatunk (a közelében sincs szükség lyukra). A másik két felső képen két rossz helyen megfúrt lyukat láthatunk (lett volna harmadik de ezek a lyukak hamar unalmas témává válnak ). Az alsó képeken azt látjuk, hogy a rossz helyre fúrt lyukak felsértették a szúnyoghálót körbeölelő szerkezetet. Ez nyilván jó hatással lesz a rozsda elleni harc folyamán.

Valószínűleg a fenti dolgokról beszélgethettek Jómunkásék a telefonban amikor elhangzott, hogy "Te figyelj, ennek a vasnak hogy kell állnia?".

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ilyenkor kellene azt mondani, hogy "jó, köszönöm, ehelyett akkor most hozzanak egy hibátlant".

Így lett, szerencsére, és korrektül cserélték, kötekedés nélkül. (Persze nem mindent.)

Nálatok gázfűtés van, vagy központi? Mert ha gáz, akkor azt hallottam, hogy szokás ilyen random lyukakat furkálni az ablakba, hogy ne fulladjanak meg a pógárok az égéstermékektől, amit egy jól szigetelő (pl. műanyag keretes) ablak simán elintéz.

Központi, de az az ablakfurkálás amiről beszélsz az tudtommal ablak alá furkálás és én olyan okot hallottam rá hogy valóban kell egy kis természetes szellőzés a lakásnak penészedés ellen pl. Persze az égéstermék is igaz lehet, de csak annyit mondok hogy nem feltétlen szükséges gázfűtés hogy ilyen lyukakat tegyenek
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...