Haszprus

Analszig most?

©   Haszprus   |   bme
Megnéztem a múlt heti analszig feladatsort, így első ránézésre 58 pont környékét tudnék összekaparni belőle. Sok elméleti kérdés van, azokra nemtok mit írni, sose tanultam definíciókat meg tételeket szó szerint, csak alkalmazni tom őket. Persze ha leírom valami parasztias fogalmazással, valszeg úgy is adnak rá vhány pontot.

Naszal a nagy kérdés hogy menjek-e szigorlatozni próba szerencse alapon szerdán? Nem készülnék rá külön, mert nincs időm (csütörtökön opre, pénteken depo). Ami miatt kérdéses az egész, hogy ezzel felborítanám a bioritmusomat megint (éjszaka vagyok ébren mostanság és egy reggel 8-as szigorlat után átaludnám az egész napot, nem csak délig), és így jelentősen megnyirbálnám az opre/depo tanulásra fordítható időmet.

Azt hiszem, ezzel lényegében meg is válaszoltam a kérdést. Az analszigre ráérek, depo+opre viszont most kell kurvajól sikerüljön, nem máskor, meg nem rosszul. Ami miatt jó lenne most menni, hogy most alapból tudnám hozni azt a pontszámot ami elég egy ketteshez vagy akár hármashoz, szeptemberre meg tutira rá kéne készüljek megint egy csomót. Mondjuk állítólag nem baj ha jelek előtt felfrissítem az analízist…

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...