Haszprus

Jövő héten mosmá állítólag mindenképpen…

©   Haszprus   |   life
Jövő héten mosmá állítólag mindenképpen be kell mennem katonaságra, sorozásra. Szar. Mi a f#szomnak? Úgyis egyetemre járok, nem hívhatnak be, akkor mi a szarnak kell megcsinálni a tesztet? Nyáron valaki aszonta nekem, hogy nem kell személyesen megjelenni, elég elküldeni az igazolást a katonaságnak arról, hogy felsőoktatásba járok. Hát ezt a katonaságnál valami személy tagadja hogy így volna.

Írjatok nekem mailt vagy kommentet, hogy ti hogy tudjátok, vagy ki az a személy a katonaságnál aki tutifrankón tudja az igazságot! Nem akarok szaros sorozás miatt kihagyni egy teljes napot az egyetemről, meg fölösleges pszichológiai tesztsorozat-szarságon átmenni.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 10 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Elküldted a hallgatói jogviszony igazolásodat a hadkiegre? Elvileg kellett kapnod ilyet a dékániból még év eleje tájékán.
Ezt valahol évente kell igazolni, valahol félévente, de tuti nem automatikus.

Ha már behívtak sorozásra, az valszeg azért következett be, mert nem küldted el időben az igazolást... Ha mégis időben adtad fel, akkor nincs mese menned kell sorozásra, de ettől még nem fognak elhurcolni...

Minek kell egyátalán bemenni? Úgyis eltörlik a sorkatonaságot...

Beküldtem az igazolást de visszajött ilyen üzenettel, hogy a címzett elköltözött... hmm.. Aztán máshova már nem küldtem be.

Bemenni gondolom azért kell mert még nem törölték el, és egy meg nem hozott intézkedésekre nem lehet intézkedéseket hozni Meg mi van ha otthagyom ugye a felsőoktatást, akkor már jövőre mehetek is katonának.

Egon, neked nem kellett bemenned sorozásra, mivel beküldted ezt a papírt?

en annak idejen bekuldtem faszan mindent idoben, aztan megis behivtak. szoval ez szerintem tok fuggetlen attol, hogy kuldesz-e igazolast vagy sem. mindenesetre annyi elonye volt, hogy majdnem beutaltak pszichiatriara (pedig nem jatszottam ra), aztan kaptam egy E-t, es azota nem kell kuldozgetnem semmit sehova

Íruld el az ehhez szükséges válaszokat

Ajjaj remélem a nicked csak egy hihetetlen véletlen műve! :-))))))))))


Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...