Haszprus

Sony NW-E507

©   Haszprus   |   hwsw
Ezért sajnálom hogy nem közlekedek hosszabb utakon.
Sony NW-E507
Sony NW-E507
A probléma vele annyi, hogy az 1 GB helyett lehetne inkább 1,5 (bár nem túl szükséges), és a beépített akksi. Mert a Sonytól kitelik, hogy 1 év múlva lehet kidobni az egészet a kukába az akksi miatt. A discmanembe 10khuf-os akksi kell és évente szabályosan meghal. Másodjára már nem pótoltam, most van egy marhadrága discmanem immáron több mint egy éve a szekrényben ami lényegében működne, ha lenne bele akksi, de nincs. Szerencsére nem is kell sehova. Talán nyáron kéne utakra, de mivel idén külföld sincs, így elleszek nélküle.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

1) CzGöbe (nem regisztrált)
Én most fogok egy ilyet venni! Meg az egyik haverom is :-] Én nem értek 1et az aksis dologgal, nekem is volt 1 csúcs discmanem (D-EJ955) és semmi baja nem volt az aksinak, 1 külföldi hosszú utat is simán kibírt az első aksi 3 év után, igaz, olyankor már kb 4 naponta kellett újratöltenem, nem hetente. Másik haveromnak mp3as discmanje volt, annak az aksijával se volt semmi baj, csak az 3x annyi ideig bírta, mint az enyém , meg van 1 másik haverom is, akinek az a futkározós sony mp3lejátszója van, azzal sincs semmi gond. meg van 1 új (NW-E005) is a haverok között .
Amiért 507-est veszek: rádiós, és 3 SOROS kijelzős
Amiért nem 507-est kéne venni: USB kábel kell hozzá, nem tudod szimplán rádugni.

2) Cady (nem regisztrált)
sony bean a legeslegjobb

CzGöbe Sztem a beépített USB csatlakozó gányul nézne ki, a legtöbb ilyen cucc olyan mint vmi turbósított pendrive. Ez a cucc meg így sweeet ahogy van. Bár nekem speciel másik divájsz a szívem csücske...
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...