Haszprus

Miről ismered meg a bme-viket?

©   Haszprus   |   bme
Arról hogy nálunk a tantárgyak egy jórészének eredményei valami ilyesmik, mint pl. most az oprének:
vizsgázók: 177 -> 178 -> 132
átlag:        1.706 -> 1.71 -> 1.53
átment:     35.0% -> 42.7% -> 36.4%
(stats by kronik)

Nekem négyes thank god (ilyenből négy darab született az uccsó vizsgán, meg egy ötös). A tárgyat amúgy 517-en vették fel, mindenki számolgasson. Lusták helyett: nagyjából 190 ember ment át. (Nem pontos becslés mert leszarom.) Higgyétek el, nem hülyék járnak pedig a bme-vikre, akárhova is esik az oktatás színvonala. Minden relatív, tessék a többi helyhez viszonyítani. Csak kicsit erősek a számonkérések.

Persze nem mindenből, de azért tanulni kell mint állat, izmosan. Én oprére évközben 20, vizsgaidőszakban 36 órát tanultam, ami több mint az analízisre fordított időm, és mégis, a négyesért reklamációra voltam kényszerülve. Nem szoktam egyébként reklamálni de gondoltam ha már lúd legyen kövér (4,30). Összehasonlítás képpen depóra lényegében nem jártam be, a zh+pzh kombóra 20, a vizsgára 9 órát készültem, a prologot ma éjjel kezdtem el átismételni, alig fogott az agyam közel egynapos ébrenlét után, aztán négyes lett. Persze jófejek voltak a vizsgáztatók is.

Köszönöm minden tanárnak, aki emberszámba veszi a hallgatót.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Depó vizsga rúlz.

Én nem tudom, talán 4 órát ültem benn, először Hanákkal dumáltam úgy kettő–kettőésfelen keresztül (meg egyen át kidolgoztam), aztán még Szeredivel egy ideig, szegény Szeredi mindent megpróbált, hogy kihúzzon belőlem 4 pontot a négyeshez de az SML addigra annyira megette az agyamat, hogy már csak derekasan ellenálni tudtam.

Kár érte, mert ZH‐n 28+25 pontom lett a Prolog javára és az akkori Prolog gyakorlófelületet kentem‐vágtam.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...