RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 11 hozzászólás - Szólj hozzá Te is!


1) laccika (nem regisztrált)
te minden filmre azt mondod, hogy szar. o12 nekem sem tetszett (mondjuk nem is láttam az első részt...), de a constantine teszem azt kimondottan jól sikerült film. a második fele meg eléggé fontos szerepet tölt be ahhoz, hogy megértsd, anélkül meg nehéz tetszenie.

2) egon
Szerintem is jó film, csak kár, hogy gagyi minőségben van meg. Ha valakinek megvan normális minőségben, szóljon, mert kell.

Ez itt nem az a site.

4) brom
sztem is jó film volt, volt egy bizonyos hangulata. Kár hogy a végét nem láttad, sátán iszonyat mód ott van a szeren

Ez egy jó film. Akinek nem tetszik, annak úgy kell.

Hát a sztori nekem is kicsit furán hangzott trailer és kritika alapján (Keanu megunta az ügyvédmelót (lsd.Devil's Advocate), és puskát ragadott... ), de azért kiváncsi volnék.

Úgy elhiszem, hogy nem tetszett, hogy nem láttad a második felét. A szar film az a Sin City... Sajnáltam rá az időt, de mondom úgy nem lehet kritizálni, hogy nem látom végig.

Skacok komolyan nem értem ezt az érvelést, hogy nem láttam a végét. Végignéztem több mint egy órát és marha szar volt. Ha a vége netán jó is lett volna már akkor se tudtam volna adni rá többet mint 5/10. Egyébként láttam a végét is, csak pörgetve.

A Sin Cityből aki éppen a film felénél tart, addig az a véleménye hogy szar a film? Aztán hirtelen jó lesz? Vannak ilyen filmek amik a feléig marha szarok aztán hirtelen tökjók lesznek?

Nektek egész életetekben nem volt még ilyen élményetek hogy mondjuk tv-ben egy filmet nem bírtok/akartok tovább nézni mert untat, és elkapcsoltok?

A Sin Cityt ne szidja senki, nagyon királyos film. Ilyen hangulatot és látványvilágot b@zze zer éve nem láttam amcsi filmben!

10) Grityi (nem regisztrált)
Ez 1 naggyon nagyon jó film,ne szidjátok már illyen nyilvánosan!
Nekem kevés film volt,ami így tetszett volna!
Naggyon cool!!!!

Te Haszprus, mikor fogod az ilyesmiket is automatikusan szűrni? Szerintem az a szabály jól működne, hogy aki 5 mondat vagy mittomén, n*100 karakter alatt kommentel film témakörben, és nem regisztrált, annak sanyi. Nem azért, mert nem érdekel a véleménye, hanem mert ez így elég keskeny.
Igen Grityi, a Tiéd is!!!!!
ui.: the masses want morcos smiley! > : (
ui2.:nem, nem Távközlő Hálózatok a th...


Öt évnél régebbi bejegyzésekhez nem lehet hozzászólni.