Haszprus

A vezetés fogaskerekei

©   Haszprus   |   kocsi life
Bementem az irodába hogy találkozzam az iskolavezetővel. A megadott időintervallumban. Azzal fogadtak, hogy odabent megbeszélés van éppen, és hogy most nem mehetek be, így jobbhíján a titkárnővel (?) és az elméleti oktatóval (aki éppen ott volt) kellett megbeszéljem, hogy hogyan tovább.

Hát a suzuki mint tanulóautó kihalt. Kénytelen vagyok a népligetbe elmászni, hogy azon folytathassam. Nem vagyok biztos ebben. Nemtom mennyi különbség van az egyes autók között. Lehet hogy rossz döntést hoztam? Lehet, de korrigálni is bármikor lehet.

Szóval a fogaskerekekről annyit, hogy 25-ére (!) tudnak beiktatni rutinvizsgára, utána le kell tegyek valami augusztus 7 körül egy elméleti vizsgát, végül fene tudja mikor a forgalmit. Marha lassú vazzeg, tudjátok mikor van meg a vezetés 20 nap alatt… Majd valamikor benézek elméleti tanfolyamra is, mondtam nekik hogy tökre lementek az árak és nem igazán hagyom újra megfejni magam az elméleti tanfolyamért, amikor náluk kamatoztak a zsetonjaim két éven keresztül. (Senkinek se kerül semmibe az hogy én beülök plusz egy tanulóként az elméleti órákra.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...