Haszprus

Kondi #2

©   Haszprus   |   kondi történelem
Szétkondiztam az agyam. Egyre brutálabb állapotban jövök haza. Amúgy jó, tetszik. (Nem célom kigyúrt állattá válni, tképpen semmi célom az egésszel. Egyszerűen just for fun csinálom.)

Elgondolkodtató hogy ne vegyek-e az őszi félévre kondibérletet. Az ára nem gáz (5000 Ft 5 hónapra). A probléma annyi, hogy jelen pillanatban itthon átöltözöm, átmegyek, visszajövök, nincs semmi macera az egésszel. Az őszi félév viszont nagyrészt megakadályozza ezt a rossz időjárással (esetleg elviselhetetlen lenne rövidgatyában meg pólóban az a rövid séta is, vagy koszos lenne a cipőm, és akkó azt már cserélni illene -> macera). És egész biztos vagyok benne hogy durván terheltebb a terem, mint most, amikor halál se lakik a sch-ben, csak turisták, akiknek bizonyára van jobb dolguk is mint hogy kondizzanak, főleg hogy szerintem ők nem is használhatják a termet. Természetesen további probléma az is, hogy ősszel nem lesz annyi időm, mint amennyi most van.

Ma este én nyitottam a termet és később is csak egy csávó jött le. Határozottan jobb érzés volt mint egymás hegyén-hátán kondizni. Persze más amikor az ember már olyan szinten van hogy ő a konditerem királya, de esetemben ehhez még gyúrni kell

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...