Haszprus

Közelebb!

©   Haszprus   |   film
Closer - 2004. Clive Owen, Julia Roberts, Jude Law, Natalie Portman. Atomszar. Kivéve Natalie Portman kinézetét a film utolsó 10 másodpercében.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 3 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Az utolsó megjegyzés kivételével nem értek veled egyet. Csak hogy tudd.

Natalie baba végig jó benne, a történet sem rossz, s ha nem lenne Roberts kisasszony számomra örökre ellenszenves (ne kérdezd, miért, én magam sem tudom), a filmet még akár a jó kategóriába is tenném. Talán annyit is elég lett volna mondanom, hogy ennél rosszabb filmek aratnak sikert az Íllamokban és a kiskutya módjára utánalihegő Magyarországon.

nemtok felzárkózni sehova, nem láttam. de én is hallottam, h Natalie nagyon csini benne. Ja,és Haszprus, megnéztem az Eternal Shine...-t, és atomjó sztorija van, igaz,nehezem érthető, de hajnalban félkómásan is lejött nagyjából. Igaz, nagy színészi játékot nem igényelt, (kb. mint Hale Berry a Gothicában) de teljesen élvezhető volt.

3) NeoXon (nem regisztrált)
Pedig ez a film állat jó, nekem nagyon tetszett. Végre nem az a megszokott tipikus romantikus film, totál keresztbe tesz a megszokottnak. Számomra meglepően jó volt a sztori is, meg úgy a film egészében.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...