Haszprus

Rend és reluxa

©   Haszprus   |   art fotózás life történelem
Oh yeah, végre. Visszakerestem az archívumban, hogy mikor is csináltattuk az ablakot meg redőnyt. Május 31. Figyelem. Azóta ígérgették, hogy jönnek hamarosan a reluxával. Mi pedig vártunk rájuk, hiszen jobb ha egyazon fúrja meg az ablakokat, amelyik beszerelte őket, így esetleges szar munka esetén nincs cégek közti egymásra mutogatás. Végül kb. másfél hete bejelentették, hogy nem fogják megcsinálni a reluxát, ugyanis kiszálltak a bizniszből.

Szóval több mint 3 hónapja át van rendezve a szobám amiatt, hogy az ablakok hozzáférhetőek legyenek szerelési céllal. Ugyanennyi ideje hiányzik a függöny is. Királyság. Még fél óra és függönyöm is lesz, fél órája már reluxám is van. Rulz.

Minek reluxa amikor van redőny? Egyszerű. Délutánonként 3-4 órán keresztül pont a képembe és az asztalomra süt a nap. Akár fenn van a redőny, akár nem, nem látok. Vagy a fénytől, vagy a sötéttől. Megoldva.

Update 15:00: reluxa fenn, függöny fenn, szoba visszarendezve, az új szekrényem is elfoglalhatta a megcélzott helyét.

Update 2005. szep. 03. 22:58:


a reluxa résein besütő nap

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

nekem csak redony es reluxa. a fuggony mar tul sok lenne a jobol

gondolkodtunk hogy esetleg ne rakjuk vissza a függönyt, majnem az lett, de felraktuk, és nagyon megérte, csodásan néz ki függönnyel
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...