Haszprus

Sunshine az ötödik félévben

©   Haszprus   |   bme

Várom az ötödik félévet.

Izgalmasnak ígérkezik, sok érdekes órával (választhatók és közismeretik), és jónéhány olyannal, ami nem érdekes, viszont kihívás (jelek). Meglepő módon nem félek a jelektől sem a napokban. Azt hiszem, felfedeztem, hogy ha nagyon nagy gáz lenne, akkor lehet találni embereket korrepre, és kész. Van is egy jelölt, aki remélem majd jó lesz jelekből

Pénteken analízis szigorlat volt. Készültem rá 7,5 órát, ami elég kevés. Tekintve hogy anal1-et ugye nem is tanultam (anno). (Õshiba volt.) Teljesen kiestem a gyakorlatból. Alapvető dolgokból. Olyanokból, amit miután meghallottam a megoldást, bazzegoltam egy jót, hogy ez hogy nem jutott eszembe. Nem tudom, hogy átmentem-e. Ha igen, akkor erősen a ponthatár közelében, de igazából nem számítok rá. Viszont nincs sem anyagi vonzata, sem órarendi, és úgy különösebben nem is izgat.

A félév során háromszor lesz digitális rendszerek szigorlat. Megpróbálok az elsőre menni (szeptember 23, péntek). Nem hiszem, hogy különösebben gáz lenne, bár szinte a nulláról kell újra megtanulnom a dolgokat, de nem érzem nehéz feladatnak.

Az ötödik félév leggázabb anyagának jelen pillanatban a valszámot és a mérés2-t tartom, de a mérés2-ről majd biztos megváltozik a véleményem. Minden esetre ez teljesen no komment kategória, hogy már az első tanítási napra van leckénk, mégpedig neten kihirdetve.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Szerintem a Digitális rendszerek szigorlat az kifejezetten könnyű – legalábbis 2002‐ben az volt. Analízisem még mindig hátravan, erősen javallott nem halogatni… csak még jobban elfelejtesz mindent aztán kampec. Szóval ha most nem sikerülne, akkor hajts rá jól.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...