Haszprus

Jogsi két hét múlva

©   Haszprus   |   life

Eredetileg azt terveztem, hogy kedden megyek el a jogsipapírokat intézni, de végül ezt ma tettem meg az MI második fele és a valszám első fele helyett. Hogy jót cselekedtem-e, azt nem tudom, mindegy. A Petzválban nem volt sor, de ennek ellenére oly' lassan bírtak behívni, hogy iszonyat. (Sorszámnyomtatós módszer.) Reggeli kávézgatós munkatempó rulz. @nyátok.

Aztán az önkormányzatnál is téptem sorszámot, volt alkalmam egy fószerrel egy folyosón várakozni, aki nemtom mentálisan hendikeppelt volt vagy valami ilyesmi, egyrészt a kinézetéből, beszédéből, másrészt abból hogy minden nyomorult kiírt és amúgy tök magától is értetődő dolgot megkérdezett. Úgy mint például a kezében a sorszámos papírral azt találta kérdezni, hogy sorszám alapján behívják-e az embert, miközben a falon bőszen pittyegett egy sorszámjelző lcd (tudjátok, mint a bankokban). Meg azt, hogy melyik ajtóhoz kell menni, miközben azt is kiírta az lcd, de ki volt írva papírra is kurvanagy betűkkel, sőt az ajtóra is ki volt írva, meg még a sorszámos papírra is. Váh. És ilyen emberek kapnak jogsit. Ugye tudjátok hogy már nem kell nyolc általános sem ahhoz hogy jogsija lehessen valakinek? Durva, féltsétek az életeteket.

Ja még egy dolog, a fószer olyan hevesen köhögött (mindenféle kezet a száj elé módszer nélkül) hogy alaposan megijedtem, el is távolodtam a közeléből, remélem nem kaptam el semmi szart.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez Rajtad a világ szeme

Szólj hozzá Te is!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...