Haszprus

Hogyan basszuk át a júzer fejét?

©   Haszprus   |   howto hwsw

Hát bazmeg, ekkora egy szopatást én még életembe' nem láttam. Regisztrációnál a jelszó mezőbe beüthető karakterek száma korlátozva van, azonban erre semmi nem hívja fel a júzer figyelmét, sőt maga a mező bőven hosszabb, mint amennyi helyre az adott számú csillag kirajzolásához szükség van. Én pont eggyel hosszabb jelszót adtam meg mint a limit, és nyilván nem tűnt fel hogy teszemazt 10 helyett csak 9 csillag jelent meg (az utolsót elnyelte a maxlength). Ez még nem volna szopás, csakhogy így az utolsó karakter lemaradt a pw-ből, bejelentkezéskor pedig nincs pw-hossz limitálás, így ott fél órán keresztül próbálkoztam mindenféle elgépelt és elszúrt jelszókombinációkkal, hogy végre be tudjak lépni. Utolsó lépésként megpróbáltam újra regisztrálni, gondolván hogy esetleg nem jött létre az account, és akkor halleluja kiszúrtam hogy egy karakterrel rövidebb a bevihető jelszó.

Gmail.hu, fasza megoldás, gratulálok.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

gmail… azért mekkora fantáziadús név ez már.

igen viszont örültem volna h ha vmi lamer oda küldi a .com-ra szánt leveleimet akkor onnan forwardolhatnám legalább. de nincs fwd-lehetőség

statgépnél is van egy hasonló probléma

Haszprus Hasonlo megfontolasbol en is regisztraltam volna most egy accot a gmail.hu -n, de most latom, hogy ez @gportal.hu -s email cimet ad, amire nekem nincs szuksegem. Irjak valahol azt, hogy gmail.hu vegzodesu emailt is adnak?

nemtom írják-e de leteszteltem és megérkezik @gmail.hu-s címre.
tekintve hogy az accot nem lehet megszüntetni vagy átirányítani, nem javaslom senkinek a gmail.hu-s regisztrációt, mivel pop3 sincs. így hatalmas önszopatás amit pillanatnyi elmezavaromban bevállaltam, pedig korábban gondoltam rá hogy más címet kéne hozzájuk regelni, mint amim a @gmail.com előtt van.

a vatera.hu is hasonló beléptetési sémát használ, és nekem is x+1 karakter volt a jelszavam. ott még annyival volt megspékelve a dolog, hogy ha egyik irányból közelítetted meg a login oldalt, akkor korlátozta x-re a formot, másik irányból (más linket követve) meg nem, és kurvára nem értettem, hogy mitől függ, hogy beenged-e vagy sem.

7) Somebody (nem regisztrált)
pop3 van, nekem működik

Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...