Haszprus

Digitszig elnapolva II?

©   Haszprus   |   bme
Erősen azon gondolkodom, hogy nem ebben a félévben kéne a digit rendszerek szigót lenyomni. A következő félévem ha minden jól megy, úgy fog kinézni, hogy lesz egy adatbázisok és tömegkiszolgálás még a szakiránykövetelményekből, nomeg a digit és számelm szigó. Ezeket kell lenyomni, éspedig államin, tehát a többi tantárgy úgymond bukható.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 9 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

elég sokan gondolkodnak így, aztán elég sokan csúsznak meg egy-két-három-... évet a szakiránnyal. én félévente csináltam meg a szigorlatokat, nem is lett semmi gondom. 3. félév elején anal, 4-ben digit, 5-ben bsz és kész. ha kicsit több eszem lett volna, akkor meg mindegyiket egy félévvel hátracsúsztatom.

lehet hogy más céljaid voltak mint nekem

amúgy ma azt álmodtam hogy megvan a számelm szigóm de rájöttem hogy az nem lehet mert még az algel sincs meg

ja, még annyit, hogy a hátra az előre, azaz "rendre" 2-3-4. félévre gondoltam. hajrá.

hát úgy célszerű de én most inkább 4,0-ra megyek, minden más ráér és alacsony prioritású. még akkor is ha ebben a félévben még egyáltalán nem bírtam ráállni a tanulásra.

Én meg arra gondoltam hogy 1-2-3
(Belga)

de végül azért megcsinálod nem? Nem olyan nehéz, a kettes simán megvan, a többihez sem kell szignifikánsan több meló. Csak az 5öst követelik meg nagyon...
Jó, nekem 2esem lett, de alig tanultam rá...

nem csinálom meg, majd 6. félévben
el kéne jönnöm a szig miatt egy olyan óráról ahol _adnak le_ anyagot, magamtól nem is vágom, és nincs jegyzet. ez az egyik. a másik hogy a többi dolgaimmal is már annyira el vagyok maradva hogy mosmá tuti nem fogok a szigóval szórakozni.

Te hasonló szituban leb@sznál engem. Na jó: erősen helytelenítenéd a döntésemet. De persze a Te ügyed.

Mainframe, neked szimplán haladnod kell az egyetemi anyagokkal, nekem viszont az elsődleges célom ebben a félévben nem a haladás, hanem az hogy átjöjjek állami finanszírozott státuszba. Ebben a célomban kifejezetten hátráltat az, ha most elkezdek a digit szigorlattal foglalkozni.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

neved:

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...
usernév ::
jelszó ::