RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Ahoy. Tom vagyok. Ha nem tudtam aludni két dologra vetemedtem, vagy enigmát hallgattam fejhallgatón, vagy lődöztem a gépen. De inkább előbbi. Mi takarnék kérdezni. A 350-hez gyárilag te is a kit objektívet vetted, és azt cserélted le a sigmára? Én hosszú ideig egy minolta Z2-est gyűrtem, most cseréltem le egy 350-re, de rövid idő után rájöttem, hogy az 55-ös vég elég kevés. Vehetnék hozzá 55-200-at, de azt meg folyton cserélgetni kell. És ha jön egy hasonló verebes kép, nincs idő cserélgetésre. Így aztán most azon spekulálok, hogy Németországból hozatok egy ilyen Sigmát. Milyen egyéb tapasztalatod van vele, mechanikusan jó? Nem kotyog, lötyög, autofókusz működik?

Bocs hogy ennyit kérdezek.

Vezetés. Jó dolog. Az elején élvezed, de mihelyt ledarálsz egy-kétszáz-ezer km-et, az életed része lesz, már nem arra koncentrálsz, hogy milyen jó is irányítani ezt a mozgó dobozt, hanem zsőrtölődsz azon hogy milyen tahó a többi sofőr. Senki nem segít a másikon csak megy a feje után… Élvezd amíg lehet.

No ennyi. Sok sikert a könyvekhez. Cső: Tom

tom, kicsit offtopic a kérdés, de…

Sigma 18-125 f3,5-5,6:
1. af gyenge a nikon 885-nél megszokotthoz képest, nem tudom hogy más obikhoz képest milyen, mert semmi más obival nincs tapasztalatom. Nikonnál mondjuk f2,8 volt, nyilván az könnyebbé tette a fókuszálást is. Lehet hogy magának a 350d-nek van gyengébb fókuszrendszere, másik obi hiányában nem tudom.
2. a zoomgyűrű picit tapadós
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...