Haszprus

Kommentértesítő

©   Haszprus   |   fejlesztés
Eddig minden kommentről értesítést kaptam emailben. Ma eddig 37 komment érkezett a blogra, legalábbis ennyi a kimoderálatlan kommentek száma Namost ez sok, viszont moderációs okokból továbbra is rajta akarom tartani a mailkliensem a blogon, úgyhogy a továbbiakban emailt kapok azon kommentekről melyek feladói 14 naposnál újabbak, vagy nem is regisztráltak.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 13 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

alternatív ötlet: a kommenteket digest-ben küldi ki a blogmotorod mondjuk kétóránként. így naponta max 12 levelet kapnál.

Haszprus a nagy moderátor Ehhehe. Szeretünk téged, te vagy a legjobb, minden álmom az, hogy te moderálj ki! Még az unokáimnak is ezt mesélném, ha nem utálnám végtelenül a gyerekeket.

Balázs Balázs, akarsz ezzel tulajdonképpen bármit mondani? Tegnap is kimoderáltalak egyszer ha ez élvezetet okoz számodra, igaz nem azért mert rossz kommentet szórtál.
Tamás demian, digest macerás és vannak hátrányai.

"moderációs okokból továbbra is rajta akarom tartani a mailkliensem a blogon"
RSS nem lehet megoldas?

Haszprus: miért macerás? cronjobba egy script, SELECT * FROM kommentek WHERE datum>=DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 2 HOURS) oszt kész. már ha valami Linux/Unix/BSD alapú a szerver. a hátrányokat nem tudom, én csak a saját emailjeimmel sem tudok megküzdeni, úgyhogy minden lehetőséget meg szoktam ragadni, hogy csökkentsem a forgalmam...

Tamás demian, nincs ehhez jogosultságom, bár kérhetném de mint mondtam vannak hátrányai tehát minek szopassam magam egy nem jobb hanem másfajta értesítésért

Shamalt shamalt, nem, mert nem használok semmilyen rss olvasót, és nem is akarok. próbáltam, nem vált be, nem az én igényeimhez való (az rss).

Egyébként pont ezen ügyből szeretek a kommentjeimre adott válaszokra e‐mailt kapni :3 Mer utálom az RSS‐t.

Szóval legyen egy "figyelt topicjaim" lista? (Mert értelemszerűen nem minden topicról szeretne az ember emailt kapni, amibe beleírt) A topicfigyelés pedig a topic oldalán egy checkboxszal vagy valami hasonlóval lenne bekapcsolható. A kikapcsolás mehetne egy központi oldalról, meg oldalanként is.

Ez most egy komment, hogy legyen megtobb leveled

Balage kár hogy pont az a módosítások lényege hogy ezt a kommentet nem kaptam meg emailben


hosszú bejegyzés, hosszú szavakkal

#8> Nemtom, nekem valszeg tetszene.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...