Haszprus

Elvonó

©   Haszprus   |   bme life

Az elvonóból blogolok. Az elvonó a következőképpen néz ki. Beállítottam a hosts fájlban (tippért thx Cséfi & Balázs) hogy mely domaineket nem látogathatom. Javarészt blogok, index, origo, netvibes, ilyesmi. Rengeteg időt tudtam eltölteni ezekre kattintgatva, a sok közül valamelyik mindig frissült, vagy ha nem is, hát akkor is jó volt nézni akár éjjel 1-2-ig (függőség). A hosts fájlt már néhány napja alkalmazom, és azóta már képes voltam lefeküdni - és elaludni - sorban 20-kor, 23-kor, 1-kor, 23-kor. Ez elég jó eredmény. A probléma az volt, hogy a hostsot bármikor átírhattam, ha meg akartam nézni egy lapot.

Van a gépen két júzer (meg az administrator). A másik júzer rendszergazda, én a hosts átszerkeszthetetlenné tétele érdekében már nem vagyok az. A másik júzernek nem tudom a jelszavát. A hostshoz a továbbiakban nincs hozzáférésem.

A hosts nem tartalmazza a blogom valamint az osztályfórumom domainjeit. Ellenben írtam mindkettőbe még korábban egy scriptet, ami adott napszakra bekorlátozza a hozzáférésemet. Igaz, ez csak akkor működik, ha be vagyok jelentkezve, magyarán a cookie-k törlésével kijátszható a dolog. De nem játszom ki. A scriptet már át sem tudom írni, mert az ftp domainjét is letiltottam. Korábban napjában többször átírtam a scriptet, hogy feljöhessek a blogra

Szóval ez van, és én ennek nagyon örvendek, mert az idei hetente tanulásra fordított idő egyelőre a tavalyinak 40%-a, sajnos, ami elég súlyos visszaesés, és ez az adat már nem is nagyon fog változni, tekintve hogy a 11. héten járunk.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 8 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

ugye a websudokut is letiltottad?

hajaj, ez nem egyszeru. hogy nem tudod megallni scriptek nelkul?


Jajj rájöttem hogy ie-ből is tudok írni... Ez egy "sechole"
Websudokut nem kell letiltsam, naponta csak 1-2 menetet nyomok az utóbbi hetekben és mint látjátok az nem sok időmbe kerül

Na most ezzel a kommenttel törlődik a firefoxos cookie. Fasza

Miért nem tudom megállni? Nem tudom. Minden esetre most hogy erre rájöttem, lehet hogy kénytelen leszek a blogot is mégiscsak a hostsba rakni, de majd meglátjuk. Egy blog önmagában azért nem szórakoztat egész nap ugyanúgy, mint további 40 site.


Ilyen történeteket szoktak gyűjteni egy blogon.


Haszprus, te megremitesz engem. Szoktam en is eleget forumozni, hirt olvasni egy nap, van hogy 2-3 orat is. Napi hany oratol valik korossa?
Bar ugy erzem nem teljesen elfecserelt ido, amit a neten toltok, mert tobbnyire szakmai forumokat olvasok, es az meg szakiranyon talan jol is johet. Azt ajanlom, ha mar netezned kell mindenkepp, hasznos dolgokkal toltsd az idot. Egy baratno pedig jobb, mint barmelyik blog vagy honlap, de ezt asszem felesleges is mondani. Mellesleg a legjobb modszer arra, hogy leszokj a gepezesrol - kiveve persze ha o is netaddict

Egy párezerért beszerezhető időkapcsoló gyorsabb megoldás lenne. Azt aztán nem játszod ki!
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...