Haszprus

Elvonás ezerrel

©   Haszprus   |   bme life

Egy hete ismét limitált júzerként tevékenykedek a saját gépemen, és a rendszergazdához nem tudom a jelszót. A hosts átírva, sok site kitiltva. (Ezért van az hogy mostanság más blogokon kevés a hozzászólásom A blog ftp-je szintén kitiltva, a blog.haszprus.hu viszont nem. Ellenben egy script gondoskodik róla, hogy egyrészt csak napközben írhassak blogbejegyzéseket, másrészt 8 naponta max 3-mat. Hogy ennek ellenére miért tudok mégis kommentálni, az igen egyszerű: a komment rendszerbe be lehet jelentkezni on the fly kommentküldéskor. Az adminba viszont értelemszerűen nem, szal az így nem kijátszható. A lényeg hogy az elvonó kitűnően működik, mert a saját blogom limitált látogatásán kívül mással nem igen tudom tölteni a neten az időt.

Mint élelmes NeoXon koma észrevette már, a splash screenen levő szám azt jelzi (for the record), hogy hány nap van hátra február 3-ig, ami a vizsgaidőszak vége. Igazából mást nem jelez, tehát nem a következményekig számolok vissza, csak szimplán a vizsgaidőszak utolsó napjáig. Persze reméljük, hogy kellemes következmények is lesznek a vizsgaidőszak végén. Szerencsére a kth-ban ahány embert megkérdezek, hogy hogy is megy az átiratkozási procedúra, annyiféle választ hallhatok. Sőt, még maga a dékánhelyettes, aki egyébként az ügynek a legfőbb illetékese, ő is csak találgat emailben, hogy vajon mi a határidő. Idézet az első leveléből: "Úgy emlékszem". És a másodikból: "Ez tűnik helyesnek." Mindez két egymásnak ellentmondó információval körítve. Rendkívül megnyugtató… Nembaj, legalább le van írva.

Jövő héten ha minden igaz, már csak egy talérd zh-t kell írnom (rossz esetben még egy mérés és szgkult zh-t is), aztán jönnek a vizsgák (nomeg valszám gyakiv). Úgyhogy szerintem ma el is megyek karácsonyi shopping spreere, és talán végre csinálok valamit a karórám szíjával, mert már több mint egy hónapja nem tom hordani.

LOL, Google-be ha az ember beírja, hogy "shopping spree", a suggest azt ajánlja fel, hogy "shopping spree tours", lololol konzumeridióták…

Ps. mér van az hogy egy cég kinti honlapján 22 dolcsis póló itthon 7200 Ft? (151%) Biztos azér mer Magyarországon ennyivel jobbak a keresetek mint US-ben. (Mindkét ár a netről származik a kinti illetve az itthoni hivatalos forgalmazótól.)

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Szerintem az ön-elvonás annál jobb, minél nehezebben tudod visszacsinálni. Ugyanis annál nehezebben esel kísértésbe. Pontosan ezért a visszacsinálhatatlan eszközök a legjobbak (rekurzív delete).

Hehe én is mi mindent csináltam már

- letöröltem az ÖSSZES játékomat :-(((
- letöröltem az ÖSSZES filmemet :-((((((((((((((((
- Asimov összest átvittem a szomszéd szoba legtávolabbi pontjára, letakartam más könyvekkel
- kinyírtam a maradék windózt a vmware-ből is a gépemen
- hazaköltöztem, ahol (szándékosan) nincs net

Most kvázi szerzetesként élek a korábbi önmagamhoz képest, de legalább meglesz a dipi
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...