Haszprus

Tanulási para

©   Haszprus   |   bme

Kezd ez a vizsgaidőszak elég parássá válni. Még mindig semmi kedvem tanulni, a napi tanulási átlagom az elmúlt 20 napban 0,92 óra, pedig némely tárgyakra eszméletlen mennyiséget kellene gyúrni (MI, Szghálók, Jelek). Korszerű oprendszerekből is egy ezer oldalas angol doksit kéne elolvasnom. Gondok adódhatnak.

Update 10:41: Na átviszem a perifériákat a szerverterembe és megpróbálok rágyúrni az offline tartalmakra. Sajnos egy csomó segédanyag csak gépen van meg, és olyan mennyiségben, hogy nem igazán akarom kinyomtatni őket. Ez elég komoly probléma.

Update 10:55: A szerverteremből jelentkezünk. Vége.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 4 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

MI vizsga után mutattam miből tanultam, ugye? Ha az megvan, szerintem rengeteget fog segíteni, hiszen a vizsgasorok kérdései vannak gyakorlatilag megválaszolva.

Látom a beugród nem lett meg… valószínű, hogy legközelebb is valami ilyen alap dolgot fognak kérdezni. (én speciel meghökkentem, hogy vizsgán a szélességi keresés legjobb és legrosszabb tulajdonságával kell vacakolni). Nem baj, szerintem legközelebb menni fog Gyúrj rá a keresésekre és a logikára. Én egy szót nem tanultam (egyelőre) a tanulásos‐hipotézises részből, 32 pontra mégis elég volt (jó, te nem az átmenésre, hanem a 4‐esre hajtasz…).

Hálók már gáz, ott eléggé tisztában kell lenni az elmélettel. Rég volt, csak arra emlékszem, hogy sokat olvastam a Tanenbaumot.

Sok sikert!

Haszprus bácsi, ezen könnyű segíteni! :-) A South Parkból vedd a példát!

Nincs kedved tanulni? Fáradt vagy? Akkor igyál egy kis kávét! Tweek a legjobb

Képzeld én hétfőn, kedden, szerdán vizsgázam! 4 órákat aludtam, minden napom úgy nézett ki, hogy este elkezdtem tanulni (óránként egy kávéval), ami lényegében abból állt, hogy a korábbi feladatsorok alapján belőttem a várható kérdéseket, és írtam egy ennek megfelelő célirányos puskát. Mindez tartott reggelig. Reggel elmentem vizsgázni (vizsga előtt két kávé be), megírtam, utána egy kis hszk délután, utána vissza haza, kb 4 óra alvás estig. Aztán minden kezdődik elölről. 3 nap, három vizsga. Bár másfelől nekem nem kell jó jegyekre hajtanom, elég kettessel átmennem mindenből.

Aztán amikor leálltam a kávéval, kétszer 6 órát aludtam közvetlen egymás után, és mindkét alvás után álmodtam is. Nem tudom, hogy miért pont kurvákról. :-)

1. Mind a négy bejegyzésben említett tárgyból elég a kettes amúgy (Ha a többi tárgyam megfelelően alakul) (Illetve MI-ből a kettes az hármast jelent a házim miatt).
2. Ezt a topicot tanárok is olvashatják (Bár nem tudok róla, de megeshet )

Nem baj. Anonymity rulz. Bár globális értelemben viszont nincs jó hatása a pszichéjükre. Erre legközelebb jól ügyelek majd.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...