Haszprus

IM

©   Haszprus   |   bme fejlesztés life

Le kéne jöjjek az üzenőprogikról, mert ez azért mégse nyerő, hogy két hete elő se vettem a tananyagokat, a kontaktjaim meg csak szaporodnak

Update 12:39: és akkor egyéb veszélyekről ne is beszéljünk.

Update 13:20: írtam egy functiont ami az idézőjeleket (shift+2) lecseréli

<q>…</q> tagekre, amennyiben azok nem egy tagben helyezkednek el. Vajon lenne erre valami advanced regexp? Nos, elvileg a fony elméleti része alapján tudnom kéne válaszolni arra hogy létezhet-e ilyen, sejtem is a megoldást, de nem akarok hülyeséget írni Na majd talán számításelmélet szigorlat után, ott nem feladatmegoldást kérnek A szigorlatot egyébként megpróbálom március 20-án. Utána digitet március 24-én. Ez a terv, de ez még változhat, mert egyéb projecteket is folytatok underground

Update 13:44: És tegnap este megszültem az első objektumosztályt is a blog alá. Azt a nevet adtam neki, hogy File 31 soros, 550 karakteres, ép és egészséges, várhatóan kevés probléma lesz vele.

Update 21:59: a digitszig ugrott mert ütközik a - kötelező jelenlétű - szglab5-tel. Roppant kellemetlen, mert így tolódik vizsgaidőszakra, vagy következő félévre. A laboralkalmam elcserélésével nem szarakodok.

RSS: hozzászólások ehhez a bejegyzéshez 6 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!

Mi az ICQ számod? Én ha tanulok, vagy csinálok valamit be sem lépek, mert a nép nem törődik a különböző "elfoglalt" és egyéb jelzésekkel.


engem is mindig awayban zavarnak, de errol mar ertekeztunk, asszem

Ha jól számolom, most úgy igencsak 120 kredit magasságában járhatsz, szigorlatokból viszont, ha jól sejtem, még 2 hiányzik.

Lehet, hogy neked most még nem tűnik egy nagyon közeli dolognak a szakirányválasztás, de ez azért van, mert feltehetőleg nagyon elvonják a figyelmed a mostani tárgyakkal kapcsolatos problémák/nehézségek.

Ha a digitsziget megcsinálnád most, a következő félévben a bsz-t, akkor - ha csak nagyon el nem baszol valamit - 2007 februárját már szakirányos játékosként kezdhetnéd el.

Ha viszont ezt nem így csinálod, akkor előállhat az a helyzet, hogy totál elkészülsz az alapképzéssel, de mégsem mehetsz szakirányra a BSZ szigorlat miatt. Én egy évet csúsztam emiatt :-( (bár akkor más problémáim is voltak)

A számelm szigorlattal kezdek, azt idén akarom, köv. félévben pedig digit. Vagy vizsgaidőszakban. Nemtom, az húzós lenne mondjuk, így is van elég vizsgám.

Én szintén a számelm szigorlattal kezdenék a helyedben, főleg most, hogy még "friss az anyag" a fejedben. A számelm szigorlat iszonyat nehéz, nagyon rá kell gyúrni, jobb mielőbb túl lenni rajta. A digit ahhoz képest sétagalopp volt.
Hozzászólásod:


Nem vagy bejelentkezve, de...

A)
hozzászólhatsz regisztrálatlanul...

B)
ha regisztrálva vagy, bejelentkezhetsz...